Libnet.ro
UNICEF

08:45

Judetele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 Scadere a numarului de imbolnaviri raportate in Capitala

Hotnews Hotnews,
 Judetele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 Scadere a numarului de imbolnaviri raportate in Capitala

Capitala are in continuare cele mai multe noi cazuri de coronavirus raportate - 159 -, mai putine insa fata de ziua precedenta, cand au fost peste 230 de cazuri. Cel mai afectat judet este Iasi, urmat de Prahova si Bacau. continuă pe Hotnews

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti, Iasi si Prahova

Bucurestiul ocupa si marti, 25 august, primul loc in topul zonelor cele mai grav afectate de coronavirus. Capitala a inregistrat cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2. Dintr-un total de 1.

Care sunt judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Cele mai putine imbolnaviri - 5 - au fost raportate in Harghita

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 236 - au fost raportate din nou in Bucuresti, urmat de judetul Prahova, cu 84 de imbolnaviri noi. Cele mai putine cazuri - 5 - au fost raportate in judetul Harghita.

Breaza si Urlati orasele cu cele mai multe cazuri active de persoane testate pozitiv cu SARS-CoV-2

Autoritatile judetene au dat publicitatii pentru prima data situatia defalcata pe localitati a numarului de cazuri active a persoanelor testate pozitiv cu noul coronavirus.

VIDEO Politistii buzoieni au primit masini noi. Cele mai multe ajung la Ordine Publica

Parcul auto al Inspectoratului Judetean de Politie Buzau se innoieste cu 28 de masini, dupa ce la finele lunii iulie a primit alte 16 autospeciale noi. Cele mai multe vor fi distribuite catre structurile de ordine publica din mediul urban si rural.

Cele mai afectate judete de Covid-19. Capitala are si vineri cele mai multe cazuri noi de coronavirus

Bilantul infectarilor cucoronavirus a ajuns, vineri, la 84. 468, dupa ce inca 1. 318 persoane au fost depisate pozitiv in ultimele 24 de ore. 056 de pacienti au fost declarati vindecati si 10. 344 de.

Lista neagra a companiilor care au trucat licitatii. Cele mai multe privesc autostrazile

Consiliul Concurentei a publicat pe pagina sa de internet, pentru prima data, lista neagra a firmelor care au fost implicate in investigatii privind trucarea unor licitatii publice, printre numele cele mai cunoscute fiind Siveco, Energobit, Electrica sau Electromagnetica.

Cele mai multe focare de COVID-19 din Buzau, in camine de batrani

Judetul Buzau are sase focare active de infectie cu SARS-CoV-2, in scadere fata de saptamana precedenta, cand erau noua focare. Jumatate dintre acestea sunt la camine pentru batrani.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Iasi, iar pe locul trei se claseaza judetul Prahova.

Topul zonelor cu cele mai multe infectari cu coronavirus. Bucurestiul a trecut de 10.000 de cazuri, dintre care 196 depistate in ultimele 24 de ore

Bilantul infectarilor cucoronavirus a ajuns, miercuri, la 81. 646, dupa ce inca 1. 256 persoane au fost depisate pozitiv in ultimele 24 de ore. 286 pacienti au fost declarati vindecati si 9. 911 de.

VIDEO Coordonatorul spitalului Armatei: Cu siguranta vom avea mai multe cazuri de COVID-19 dupa deschiderea restaurantelor si inceperea scolii Evolutia acestei boli este diferita fata de tot ce stiam noi

Comandantul Spitalului Militar ROL 2 pentru pacientii cu COVID-19, medicul Simona Ionescu, spune ca numarul imbolnavirilor va creste cu siguranta odata cu reinceperea scolii, redeschiderea restaurantelor, a teatrelor si a cinematografelor. Ea atrage atentia ca in ultima perioada a crescut numarul cazurilor grave si severe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )