Libnet.ro
UNICEF

13:00

Judetul Constanta, sub cod galben de vant. Acoperisul unui bloc din Mangalia a fost luat pe sus - VIDEO

Antena3 Antena3,
Judetul Constanta, sub cod galben de vant. Acoperisul unui bloc din Mangalia a fost luat pe sus - VIDEO

Acoperisul unui bloc din Mangalia a fost luat de vantul puternic. Bucati de lemn si tabla au ramas agatate in copacii din apropierea imobilului. Judetul Constanta este sub cod galben de vant puternic pana la ora 17. continuă pe Antena3

Cod galben de viscol in 26 de judete. Cand se strica vremea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare Cod galben de vant puternic si precipitatii moderate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare, valabila pana miercuri seara, in zona montana inalta din 26 de judete.

Cod galben de ninsori si vant puternic. Ce regiuni vor fi afectate si cat timp va dura avertismentul ANM

Meteorologii de la ANM au emis cod galben de ninsori si vant puternic. Ce regiuni vor fi afectate si cat timp ca dura avertismentul? Avertisment ANM: Cod galben de ninsori si vant puternic Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis cod galben de ninsori si vant puternic pentru zona de munte. in .

Acoperisul unui bloc din Mangalia, smuls de vantul puternic

Acoperisul unui bloc din Mangalia s-a desprins, luat de vant si a cazut in spatiul verde, ramanand agatat intr-un copac. Pompierii au intervenit pentru indepartarea tablei care putea rani pe cineva sau putea provoca stricaciuni si mai mari.

Avertizare ANM 27 ianuarie. Ce zone vor fi afectate de cod galben de fenomene periculoase

Specialistii de la ANM au emis, luni, 27 ianuarie, mai multe avertizari cod galben de fenomene periculoase pentru mai multe judete din Romania. Ce zone vor fi afectate? Avertizare ANM 27 ianuarie. Zone afectat de cod galben de fenomene periculoase Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis, luni, 27 ianuarie 2020, mai .

Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori, in 26 de judete pana miercuri la ora 18.00

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de intensificari ale vantului si ninsori, in 26 de judete. Avertizarea intra in vigoare, marti, de la ora 20. 00, si este valabila pana miercuri, la ora18.

VREMEA. Cod galben de ceata in noua judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa in noua judete din Dobrogea, Transilvania si Muntenia, valabile in urmatoarele ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )