Libnet.ro
UNICEF

09:15

Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

Playtech Playtech,
Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

A fost record negativ, in data de 28 septembrie, in privinta pacientilor internati in stare grava la sectiile ATI din Romania. 560 de oameni se lupta cu virusului plus inca o zi de crestere sustinuta a cazurilor de noul coronavirus raportate in ultimele 24 de ore. Pentru moment, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, exclude instaurarea unei . continuă pe Playtech

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Primarul din Romania care a castigat cu 95% din voturi: V-am ciuruit

La alegerile din 27 septembrie, primarul localitatii Ghioroc din judetul Arad a reusit o performanta greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat 95% din sufragiile localnicilor, adjudecandu-si confortabil inca un mandat de patru ani sub stindard liberal.

Zona din Romania care a fost laudata de Euronews. Jurnalistii straini sunt impresionati de ce au gasit acolo

Frumusetile Romaniei au fost, deseori, promovate in mass-media internationala, iar recent a venit randul postului Euronews sa ne laude si sa prezinte cateva dintre atractiile care merita sa fie cunoscute la nivel mondial. Mai exact, jurnalistii straini au descoperit Maramuresul, regiune pentru care au doar cuvinte de lauda.

Satul din Romania cu un singur locuitor. inca un lucru este fascinant in localitate

In Romania secolului al XXI-lea exista satul cu un singur locuitor. Este un catun care se stinge, pe zi ce trece. Cu un singur locuitor, dar cu un drum de 10 km din marmura. Satul din Romania cu un singur locuitor Alun este un catun, din Romania, care apartine satului Giurgian, din comuna Izvedna. Satul .

Destinatiile de vis din Romania pe care nu le promoveaza Ministerul Turismului. De ce?

Turismul este privit de mult timp ca un agent al dezvoltarii economice, insa, in lipsa unei strategii de tara, promovarea destinatiilor turistice din tara noastra este aproape inexistenta. Situatia s-a potentat pe vreme de pandemie, cand turismul nu primeste deloc ajutor din partea Guvernului. Ironia face ca pagina de Facebook a Ministerului Turismului este folosita, .

Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania. Acum este clar, anuntul oficial

De mai bine de 20 de ani, Gigi Becali a fost in permanenta in atentia opiniei publice. Fie prin prisma clubului pe care-l conduce, fie prin declaratiile sale, Becali a fost acolo. Se pare ca lucrurile se vor schimba, dramatic. Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania Nu se stiu clar motivele pentru care omul .

Cea de-a 28a editie a Topului National al Firmelor din Romania va fi organizata la Bucharest Grand Hotel

Consiliul National al IMM-urilor din Romania organizeaza in data de 30 octombrie 2020, incepand cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel sala Grand Ballroom), evenimentul Topul National al Firmelor din Romania, ajuns la cea de-a 28-a editie, potrivit unui comunicat de presa al CNIPMMR.

Cea de-a 28-a editie a Topului National al Firmelor din Romania va fi organizata la Bucharest Grand Hotel

Consiliul National al IMM-urilor din Romania organizeaza in data de 30 octombrie 2020, incepand cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel sala Grand Ballroom), evenimentul Topul National al Firmelor din Romania, ajuns la cea de-a 28-a editie, potrivit unui comunicat de presa al CNIPMMR.

Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile. Cum a fost posibil

Brem Laszlo, candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, acesta fiind, de altfel, singurul candidat pentru aceasta functie, conformrezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP), anunta Agerpres. Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile Astfel, din cei 1. 612 alegatori din .

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )