Libnet.ro
UNICEF

10:00

Judetul Vaslui, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si vant puternic

Adevărul Adevărul,
Judetul Vaslui, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si vant puternic

Vremea se va raci accentuat in judetul Vaslui in urmatoarele 24 de ore. Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu care cuprinde si judetul Vaslui. De joi seara si pana vineri sunt asteptate precipitatii abundente in special sub forma de ninsoare. continuă pe Adevărul

Se intoarce iarna! Cod portocaliu de ninsori si vant la munte

Meteorologii au emis avertizare de Cod portocaliu in zona inalta a Carpatilor Meridionali si a Muntilor Banatului. Avertizarea este valabila pentru 19 aprilie, intre orele 9. 00 si 18.

Douasprezece judete din sudul tarii se afla sub avertizare cod galben de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a anuntat ca douasprezece judete din sudul tarii sunt, miercuri, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma scurgerilor pe versanti, a viiturilor rapide si a cresterilor de debite pe raurile Desnatui, Jiu, Olt, Vedea, Arges, Ialomita si Prahova.

Cod portocaliu de ninsori la munte si in Moldova

Meteorologii au emis o noua avertizare meteo de Cod portocaliu de ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Orientali si de ploi abundente in Buzau si Vrancea, valabila de astazi, ora 16. 00, pana joi, ora 9. De joi, de la ora 18. 00, avertizarea de Cod portocaliu de ninsori se extinde si asupra zonei Moldovei, care va ramane valabila pana vineri, 21 aprilie.

Cod Portocaliu de ninsori in 5 judete

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori valabil pentru zona inalta a Carpatilor Meridionali si a Muntilor Banatului din cinci judete, precum si un cod galben de precipitatii abundente pentru Banat, Oltenia, vestul si nord-vestul Munteniei. Avertizarile sunt valabile de miercuri dimineata pana miercuri seara.

Cod portocaliu de ninsori in zona de munte din 15 judete, cod galben de ploi si vant in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, avertizari cod portocaliu de ninsori pentru 15 judete din zona Carpatilor Orientali, Meridionali si Muntii Banatului si cod galben de ploi si vant pentru restul tarii. Atentionarile sunt valabile.

Cod portocaliu de ninsori. Anuntul facut de Administratia Meteo

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ninsori la munte. Meteorologii au emis o avertizare meteo de ninsori abundente in zonele montate. Avertizarea va fi valabila de miercuri, 19.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ninsori la munte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ninsori la munte. Meteorologii au emis o avertizare meteo de ninsori abundente in zonele montate. Avertizarea va fi valabila de miercuri, 19.

Judetul Gorj se va afla sub atentionarile de Cod Galben si Cod Portocaliu de precipitatii, ninsori si vant

In urmatoarele zile, judetul Gorj se va afla subt atentionarile meteorologice Cod Galben si Cod Portocaliu de precipitatii, ninsori si vant.

S-a intors iarna. Cod portocaliu de ninsoare, la jumatatea lunii aprilie

In urmatoarele zile, judetul Gorj se va afla subt atentionarile meteorologice Cod Galben si Cod Portocaliu de precipitatii, ninsori si vant, transmite.

AVERTIZARE METEO: Romania, afectata de un ciclon. COD PORTOCALIU de ninsori abundente (FOTO)

Vreme de iarna in plina primavara. Meteorologii au emis mai multe coduri galbene si portocalii de precipitatii abundente, ninsori si intensificari ale vantului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )