Libnet.ro
UNICEF

22:00

Julia Goerges: A fost o decizie de ultim moment sa joc cu Simona la dublu. Facem echipa buna

Hotnews Hotnews,
 Julia Goerges: A fost o decizie de ultim moment sa joc cu Simona la dublu. Facem echipa buna

Jucatoarea germana Julia Goerges a declarat ca participarea sa in proba de dublu la Miami Open alaturi de Simona Halep a fost o decizie de ultim moment. Ea a precizat ca face echipa buna cu Halep, careia i-a cerut sa joace la dublu cu ea gandindu-se la confruntarea lor de la Doha, de la simplu, informeaza WTA. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Bianca Andreescu, Petra Kvitova si Kiki Bertens s-au calificat in optimi; Naomi Osaka, Angelique Kerber si Julia Goerges au fost eliminate (Rezultatele complete)

Bianca Andreescu 24 WTA) a reusit sa o invinga pentru a doua oara in doar sase zile pe Angelique Kerber 4 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-1, si s-a calificat in optimile turneului de la Miami. in aceeasi faza a competitiei au patruns si Petra Kvitova si Kiki Bertens. Naomi Osaka, liderul clasamentului WTA, a fost eliminata de Su-Wei Hsieh 27 WTA), in timp ce Julia Goerges a pierdut duelul cu Carolina Garcia.

WTA Miami: Simona Halep si Julia Goerges, victorie in fata unei echipe puternice la dublu (4-6, 6-1, 10-6 vs Timea Babos si Kristina Mladenovic)

Simona Halep si Julia Goerges au produs surpriza primului tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, invingand echipa favorita nr. 2, formata din Timea Babos si Kristina Mladenovic Ungaria/Franta), scor 4-6, 6-1, 10-6. Meciul a durat o ora si 15 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )