Libnet.ro
UNICEF

12:30

Julian Assange, condamnat la inchisoare in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Julian Assange, condamnat la inchisoare in Marea Britanie

Un tribunal britanic l-a condamnat, miercuri, pe fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, la un an si doua saptamani de inchisoare pentru ca nu a respectat termenii eliberarii conditionate, el ascunzandu-se in Ambasada Ecuadorului din Londra acum sapte ani, scrie New York Times. continuă pe Adevărul

Julian Assange, condamnat la aproape un an de inchisoare

Fondatorul Wikileaks Julian Assange a fost condamnat de un tribunal din Londra la 50 de saptamani de inchisoare pentru ca a incalcat regimul eliberarii pe cautiune in urma cu sapte ani, cand s-a refugiat in ambasada Ecuadorului, informeaza Reuters.

Julian Assange a fost condamnat la inchisoare. Cat va sta in spatele gratiilor fondatorul Wikileaks

Julian Assange a fost condamnat la aproape un an de inchisoare cu executare in Marea Britanie. Fondatorul Wikileaks a fost gasit vinovat de incalcarea conditiilor eliberarii pe cautiune in.

Autoturism cautat in Marea Britanie, depistat in Vama Portile de Fier I

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Portile de Fier I au depistat un cetatean roman, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, inmatriculat in Marea Britanie, in valoare de aproximativ 40. 000 de lei, cautat de autoritatile din Marea Britanie.

Alegeri europene 2019: in Marea Britanie, eurofilii sunt in ordine dispersata

Tabara eurofila abordeaza alegerile europene din Marea Britanie pe 23 mai) intr-o ordine dispersata, in timp ce, in fata lor, Partidul Brexit al lui Nigel Farage conduce in sondaje, atragand eurosceptici de toate felurile, potrivit La Libre, citat de Rador.

Stirile ProTV: AFP - Dilema medicilor romani care lucreaza in Marea Britanie - intoarcerea acasa sau ramanerea in Regat

Dupa ani de exod al medicilor din Romania spre Marea Britanie si alte tari din UE, sistemul medical romanesc spera sa retina in tara personalul din domeniul sanatatii, in special datorita Brexitului, noteaza AFP intr-un amplu comentariu duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )