Libnet.ro
UNICEF

01:05

Julio Iglesias va canta pe aceeasi scena cu fiul sau

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Julio Iglesias va canta pe aceeasi scena cu fiul sau

Julio Iglesias a decis sa dezvaluie marele secret din spatele surprizei uriase, pregatita special doar pentru admiratorii sai din Romania. Bucuria fanilor va creste in intensitate odata cu transmiterea acestei vesti exceptionale si cu siguranta va fi asteptat cu entuziasm atat la Bucuresti cat si la Cluj, orase ce vor fi gazde ale show-urilor sale . continuă pe Ceaşca de Cultură

Julio Iglesias jr va canta in deschiderea concertelor tatalui sau, la Bucuresti si Cluj

Julio Iglesias jr va canta in deschiderea concertelor pe care tatal sau, Julio Iglesias le va sustine in Romania, pe 20 si 22 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, respectiv Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Jr. va canta in deschiderea concertelor tatalui sau in Romania

Julio Iglesias Jr. va canta in deschiderea concertelor tatalui sau, Julio Iglesias, care vor avea loc in 20 si 22 mai, la Sala Palatului din Bucuresti si in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Ce surpriza le-a pregatit Julio Iglesias fanilor sai din Romania

In urma cu cateva saptamani, cei care organizeaza concertul lui Julio Iglesias din Cluj anuntau ca artistul pregateste o surpriza fanilor sai din Romania. Azi, 12 martie, a anuntat si in ce consta surpriza acestuia: va canta, pentru a doua oara in cariera sa, alaturi de unul dintre fiii sai.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )