Libnet.ro
UNICEF

05:30

Jumatate din cele 100.000 cazuri zilnice de Covid din Americi sunt in SUA (OMS), in timp ce peste o treime dintre americani nu sunt dispusi sa se vaccineze impotriva coronavirusului (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Jumatate din cele 100.000 cazuri zilnice de Covid din Americi sunt in SUA (OMS), in timp ce peste o treime dintre americani nu sunt dispusi sa se vaccineze impotriva coronavirusului (studiu)

Peste 100. 000 de cazuri de Covid-19 sunt raportate zilnic in Americi, jumatate dintre ele fiind in Statele Unite si exista cresteri ingrijoratoare in tari care reusisera sa limiteze epidemia, precum Argentina si Columbia, a spus marti directorul regional al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Carissa Etienne, potrivit Reuters. in acelati timp, potrivit unui sondaj Gallup, o treime dintre americani nu sunt dispusi sa se vaccineze impotriva Covid. continuă pe Hotnews

Guvernul insista cu organizarea alegerilor locale. Orban: La nivelul actual de cazuri zilnice de Covid-19 se pot organiza

Premierul Ludovic Orban afirma ca, daca situatia imbolnavirilor de Covid-19 se mentine la nivelul ultimelor doua saptamani, atunci vor putea fi organizate alegeri locale, precizand ca au fost tari care au organizat alegeri in ultima perioada, iar numarul infectarilor nu a crescut in urma procesului electoral.

Ludovic Orban: La nivelul actual de cazuri zilnice de coronavirus se pot organiza alegerile locale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca la nivelul actual de cazuri zilnice de infectare cu coronavirus nu se pune problema amanarii alegerilor locale. Seful Guvernului a precizat ca, odata cu adoparea.

FLORIN CITU: Jumatate din deficitul bugetar din 2020 reprezinta costul crizei economice

Jumatate din deficitul bugetar din 2020 reprezinta costul crizei economice, iar acest cost are doua componente, o crestere a cheltuielilor bugetare neprevazute, precum cheltuieli cu sanatatea, asistenta sociala si o reducere semnificativa a veniturilor bugetare fata de estimarea initiala, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu, ministrul Finantelor: in 2020 jumatate din deficitul bugetar reprezinta costul crizei economice

Florin Citu, ministrul Finantelor, sustine ca jumatate din deficitul bugetar inregistrat in 2020 reprezinta costul crizei economice, iar acest cost este generat de cresterea cheltuielilor neprevazute, pe de o .

Ce subventii a primit fiecare partid de la stat in prima decada a lunii august: PSD a primit jumatate din suma totala

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a virat, in prima decada a lunii august, in conturile a sapte partide - PSD, PNL, USR, ALDE, PMP, Pro Romania si Partidul Forta Nationala - subventii in valoare totala de putin peste 6 milioane de lei. PSD a primit jumatate din suma.

Noua Zeelanda, noi cazuri de COVID-19 dupa 102 zile fara nicio infectie. Ce oras a fost izolat

Dupa mai bine de 102 zile fara nicio noua infectare cu coronavirus, Premierul Jacinda Ardern anunta o blocare stricta pentru Auckland si o revenire la restrictii la nivel national. Noua Zeelanda a inregistrat patru noi cazuri de Covid-19, dupa mai bine de 102 de zile fara nicio transmitere comunitara a bolii, a anuntat premierul, Jacinda .

NOUA ZEELANDA: Orasul Auckland, inchis dupa ce au aparut patru cazuri de covid in ultimele 102 zile

Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a dispus marti izolarea celui mai mare oras al tarii, Auckland, dupa aparitia a patru cazuri de Covid-19 in contextul in care nu a fost inregistrat niciun caz de infectie in comunitate de 102 zile, potrivit AFP, citat de News.

CORONAVIRUS |O noua zi cu peste 1.000 de cazuri de COVID-19 in Romania: 41 de persoane au decedat. 458 de pacienti sunt in stare grava, la ATI

Grupul de Comunicare Strategica GCS)anunta ca in ultimele 24 de ore, la nivel national, au fost confirmate 1. 145 de noi cazuri de COVID-19, dintr-un total de 13. 353 de teste efectuate in acelasi interval,.

CORONAVIRUS |Romania a depasit pragul de 60.000 de cazuri de COVID-19. 1.350 de noi imbolnaviri si 43 de decese, raportate in 24 de ore. 448 de pacienti sunt internati la ATI

Grupul de Comunicare Strategica GCS)anunta 1. 350 de noi cazuri de COVID-19, inregistrate in Romania in ultimele 24 de ore, dintr-un total de 21. 444de teste prelucrate. Distinct de cazurile nou.

Kanye West, acuzat de frauda electorala. Mai bine de jumatate din semnaturile stranse erau false sau invalide

Dupa ce s-a aflat in mijlocul unui scandal din cauza afirmatiilor pe care le-a facut despre sotia sa si familia acesteia, Kanye West a fost acuzat de frauda electorala. Se pare ca de cand a anuntat ca va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )