Libnet.ro
UNICEF

09:15

Jumatate din pachetul salarial al sefului Apple in urmatorii 8 ani depinde de evolutia pe bursa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jumatate din pachetul salarial al sefului Apple in urmatorii 8 ani depinde de evolutia pe bursa

Jumatate din pachetul salarial al directorului general al Apple, Tim Cook, va depinde pe parcursul urmatorilor opt ani de evolutia pe bursa a actiunilor companiei, raportata la cotatiile altor firme americane, potrivit cotidianului Financial Times,. continuă pe Wall-Street Ro

Jumatate din pachetul salarial al directorului general al Apple va depinde in urmatorii opt ani de cotatia actiunilor

Jumatate din pachetul salarial al directorului general al Apple, Tim Cook, va depinde, in urmatorii opt ani, de evolutia pe bursa a actiunilor companiei, raportata la cotatiile altor firme americane, relateaza.

Jumatate din uzinele auto europene produc sub capacitatea optima. ...

Criza capacitatii de productie a industriei auto europene va continua pana in 2016-2017, potrivit analistilor din domeniu, citati de Automotive News Europe. Peste jumatate din uzinele auto ale Europei au capacitati de productie nefolosite, astfel ca in industrie sunt asteptate in viitor noi concedieri si inchideri de fabrici. Criza din sectorul auto, care a debutat in 2008-2009, o data cu criza economica, a dus la inchiderea unor uzine in Europa, cum ar fi cea belgiana, din Antwerp, a Opel .

Jumatate din uzinele auto europene, neprofitabile! Prognoze negative pana in 2017.

Criza capacitatii de productie, in care se afla industria auto europena va continua pana in 2016-2017, potrivit analistilor din domeniu, citati de Automotive News Europe. Peste jumatate din uzinele auto ale Europei au capacitati de productie nefolosite, ceea ce le face neprofitabile, astfel ca in industrie sunt asteptate in viitor noi concedieri si inchideri de fabrici. Criza din sectorul auto, care a debutat in 2008-2009, o data cu criza economica, a dus la inchiderea unor uzine in Europa, .

Alimentele in Romania, cu o treime mai ieftine decat in UE. Salariile noastre ajung la jumatate din media europeana

Alimentele in Romania sunt cu aproape o treime mai ieftine decat cele din Uniunea Europeana, insa acesta nu este un motiv de bucurie, pentru ca salariul e doar jumatate din media UE. Carnea pe care o.

Jumatate din piata florilor - vanzari la negru

Piata florilor din tara noastra este estimata la 100 milioane de euro, care se impart in mod egal intre piata neagra si piata alba, potrivit unui comunicat al florariei online Floria. ro.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )