Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jumatate din populatia tarii este SPIONATA! Cine CONDUCE serviciile secrete romanesti si ce ROL are Iohannis in aceasta ecuatie (VIDEO)

B1 B1,
Jumatate din populatia tarii este SPIONATA! Cine CONDUCE serviciile secrete romanesti si ce ROL are Iohannis in aceasta ecuatie (VIDEO)

Roger Stone, cunoscut ca fiindunul dintre cei mai cunoscuti lobby-isti de la Washington si consultantul lui Trump, a vizitat Romania in scopul unor interese de imagine, si anume, reabilitarea lui Li. continuă pe B1

Beijingul respinge criticile din afara tarii dupa moartea disidentului Liu Xiaobo: China este un stat de drept

Beijingul a respins, vineri, vineri, valul de critici din afara tarii dupa moartea disidentului Liu Xiaobo, laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 2010. Beijingul a tinut sa sublinieze ca China este un stat de drept, potrivit AFP.

Femeie, oprita la usa Prefecturii din Gorj. Motivul este de-a dreptul incredibil

O femeie din Gorj, stabilita de mai multi ani in Italia, a avut parte de o surpriza cu totul neplacuta. Acesteia nu i s-a permis accesul in Palatul Administrativ din municipiul Targu Jiu pe motiv.

Domnule, eu am inviat, sustine un batran de 91 de ani din judetul Iasi. Este incredibil ce s-a gasit in cavoul sau

Scandal intr-un cimitir din comuna Holboca, judetul Iasi. Totul a inceput, dupa ce un batran de 91 de ani a construit un cavou. Acesta este acuzat de enoriasi si preot ca a lasat cadavrele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )