Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jumatate dintre romani nu cred ca banii cash raspandesc coronavirusul (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Jumatate dintre romani nu cred ca banii cash raspandesc coronavirusul (studiu)

In ultimul an, oamenii si-au schimbat foarte mult obiceiurile, de la cele de consum la interactiuni pana la modalitati de plata. Pentru a limita raspandirea noului coronavirus, este recomandata evitarea folosirii banilor in numerar atunci cand oamenii efectueaza plati. Multe locatii incurajeaza aceasta practica, iar plata cu cardul este de preferat. in acest context, Reveal Marketing Research a derulat un studiu despre obiceiurile de plata ale romanilor din acest an: in ce masura vor folosi banii cash si care este perceptia lor despre raspandirea virusului prin intermediul banilor?. continuă pe Hotnews

Jumatate dintre romani nu cred ca banii cash raspandesc coronavirus

1 din 2 romani nu crede ca banii cash raspandesc coronavirus, se arata intr-un studiu realizat de Reveal Marketing Research despre obiceiurile de plata ale romanilor in 2021.

Unul din doi romani nu crede ca banii cash raspandesc coronavirus. Studiu

Unul din doi romani nu crede ca banii cash contribuie la raspandirea noului coronavirus, iar o treime dintre romani 33%) cred ca vor folosi la fel de multi bani cash si in urmatorul an, arata un studiu al companiei de cercetare de piata Reveal Marketing Research.

STUDIU REVEAL MARKETING RESEARCH: 1 din 2 romani nu crede ca banii cash raspandesc coronavirus

In ultimul an, oamenii si-au schimbat foarte mult obiceiurile, de la cele de consum la interactiuni pana la modalitati de plata. Pentru a limita raspandirea noului coronavirus, este recomandata evitarea folosirii banilor in numerar atunci cand oamenii efectueaza plati.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )