Libnet.ro
UNICEF

20:00

Jumatate de milion de romani, in lockdown obligatoriu: dezastrul din Marea Britanie, confirmat

Playtech Playtech,
Jumatate de milion de romani, in lockdown obligatoriu: dezastrul din Marea Britanie, confirmat

Marea Britanie trece prin cea mai dificila perioada de la inceputul pandemiei, iar avand in vedere numarul de romani din teritoriu, anuntul lui Boris Johnson va avea efecte economice. continuă pe Playtech

Digi24: Lista celor 33 de tari unde a fost descoperit deja virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

Turcia a inchis de la 1 ianuarie usa calatorilor din Marea Britanie, motivand ca a depistat 15 cazuri de infectii cu noua varianta mai contagioasa aparuta in Regatul Unit. Turcia devine astfel a 33-a tara in care noua varianta a virusului a fost gasita.

CORONAVIRUS |Mai multe loturi cu vaccinuri AstraZeneca au ajuns in spitalele din Marea Britanie inainte de lansare

Peste jumatate de milion de doze de vaccin anti-Covid vor fi disponibile, incepandde luni, pentrugrupurile vulnerabile prioritare din Regatul Unit al Marii Britanii, noteaza Sky News. Sute.

Olanda si Germania refuza intrarea cetatenilor din Marea Britanie pentru calatorii neesentiale

Mai multor cetateni britanici li s-a refuzat intrarea in Olanda de la 1 ianuarie, deoarece Marea Britanie nu mai este scutita de restrictiile legate de Covid privind calatoriile neesentiale din afara UE de cand a parasit blocul, potrivit The Guardian.

Prefectul din Braila: Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina, am pus-o

Prefectul judetului Braila, Simona Draghincescu, a distribuit o postare pe Facebook cu un mesaj pe care il considera mobilizator si optimist. Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina, am pus-o, scrie in mesajul care a amuzat-o pe reprezentanta Guvernului in teritoriu, potrivit Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )