Libnet.ro
UNICEF

17:30

Jumatate de milion de romani au vizitat expozitiile in Noaptea Muzeelor

Antena3 Antena3,
Jumatate de milion de romani au vizitat expozitiile in Noaptea Muzeelor

Aproximativ 500. 000 de persoane au vizitat cele peste 180 de institutii din Bucuresti si din tara la editia din acest an a evenimentului Noaptea Muzeelor, potrivit unui comunicat remis Reteaua Nationala a. continuă pe Antena3

Bilant Noaptea Muzeelor 2013: aproximativ 500.000 de vizitatori la nivel national.

Aproximativ 500. 000 de persoane au vizitat cele peste 180 de institutii din Bucuresti si din tara la editia din acest an a evenimentului Noaptea Muzeelor, potrivit unui comunicat remis de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania RNMR), citat de Mediafax. Noaptea muzeelor, eveniment aflat la cea de-a noua editie, a fost sarbatorita, in noaptea de sambata spre duminica, de peste 180 de institutii din tara, numar in crestere fata de anii trecuti, se spune in comunicat. In urma centralizarii .

Noaptea Muzeelor, un succes pentru institutii. Aproape 20.000 de persoane au vizitat Muzeul Antipa

Un numar de 18. 672 de romani au vizitat, in noaptea de sambata spre duminica, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, in contextul manifestarilor care au marcat Noaptea Muzeelor, potrivit unui.

Bucuresteni iubitori de cultura. Mii de oameni au invadat centrul Capitalei, in Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor ii atrage ca un magnet pe bucuresteni, care sambata seara au invadat centrul Capitalei, formand cozi pentru a vizita expozitiile si a participa la evenimentele pregatite de institutii ca.

Zece locatii pentru Noaptea Muzeelor la Timisoara

Timisorenii, in lupta pentru titlul de Capitala Culturala Europeana, au luat foarte in serios Noaptea Muzeelor, sambata, 18 mai. Astfel, alaturi de Muzeul de Arta si Muzeul Banatului, in acest an participa numeroase institutii si galerii de alta, amatorii de cultura avand la dispozitie nu mai putin de zece locatii de vizitat.

Noaptea Muzeelor: Ce recomanda Jandarmeria.

In noaptea de 18 mai 2013, muzeele bucurestene isi asteapta vizitatorii la expozitii, spectacole de muzica, dans, teatru si film, proiectii si o serie de late evenimente. Intrata deja in traditie, Noaptea Muzeelor este un soi de revelion cultural in care niciun bucurestean nu ar trebui sa doarma, ci sa traverseze in lung si-n lat Capitala spre a o vizita mai abitir ca niciodata. Ca nu cumva sa existe incidente de Noaptea Muzeelor, Jandarmeria Capitalei va asigura ordine si siguranta publica in .

Program inedit pentru Noaptea Muzeelor, in Maramures

Noaptea Muzeelor va fi sarbatorita si in Baia Mare. Municipiul resedinta de judet a fost inclus in 2013 in proiectul Noaptea Muzeelor in 4 acte, coordonat de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania si cuprinde patru circuite muzeale: Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca si Sibiu.

Targoviste: Vizita la unicul Muzeu al Politiei Romane, in Noaptea Muzeelor

Muzeul National al Politiei Romane isi asteapta vizitatorii sambata, 18 mai, cu ocazia celei de-a IX- a editii a Programului Noaptea Muzeelor. Institutia se alatura si anul acesta programului cultural european Noaptea Muzeelor, initiat de Ministerul Culturii si Comunicatiilor din Franta si ajuns la cea de-a IX-a editie.

Noaptea muzeelor: studentimea bucuresteana a facut noapte alba la cozile de la Antipa

Mii de tineri din Capitala au refuzat aseara inca o iesire in club si au bifat, in schimb, salile de expozitie ale muzeelor, care si-au tinut portile deschise pana spre patru dimineata, fiind Noaptea Muzeelor. Cei care au ales aceasta varianta, insa, au fost nevoiti sa se inarmeze cu multa rabdare si cu nervi tari pentru orele pe care urmau sa le petreaca asteptand la cozi sau rezistand aglomeratiei sufocante.

Noaptea muzeelor la Resita

Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta si aflat deja la a noua editie.

Ordinea publica la Noaptea Muzeelor, asigurata de peste 600 de politisti la nivel national

Peste 600 de politisti vor fi prezenti, la nivel national, la Noaptea Muzeelor, pentru a asigura ordinea si siguranta curiosilor care vor vizita institutiile culturale in noaptea de sambata spre duminica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )