Libnet.ro
UNICEF

12:00

Jumatate de tara, afectata de pesta porcina. Autoritatile dau din umeri!

România Liberă România Liberă,
Jumatate de tara, afectata de pesta porcina. Autoritatile dau din umeri!

Pesta porcina a fost semnalata in in 346 de localitati din 26 de judete, cu un numar de 1. 223 de foc. continuă pe România Liberă

ANSVSA: Exista 1.223 de focare de pesta porcina africana

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 346 de localitati din 26 de judete, cu un numar de 1. 223 de focare, a anuntat, marti seara, Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). in alte trei judete exista doar cazuri la mistreti, iar in total au fost eliminati 481. 921 de porci afectati de boala.

inca un focar de pesta porcina africana in judetul Buzau

Laboratorul National de Referinta pentru Diagnostic si Sanatate Animala a confirmat prezenta virusului pestei porcine africane, intr-o gospodarie particulara din satul Luciu, aceasta fiind al 64-lea focar din judet.

Prima reactie a Ambasadei Olandei legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita: Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct

Ambasada Olandei are o prima reactie legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, caz in care principalul suspect este un cetatean olandez. Reprezentanta diplomatica la Bucuresti spune ca Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )