Libnet.ro
UNICEF

14:15

Juncker: 2 miliarde euro din fondurile europene neutilizate, deblocate pentru a ajuta Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Juncker: 2 miliarde euro din fondurile europene neutilizate, deblocate pentru a ajuta Grecia

ACTUALIZARE 16:47 Comisia Europeana CE) a pus la dispozitia Greciei doua miliarde de euro pentru anul 2015, provenind din fonduri europene neutilizate, a anuntat, azi, presedintele CE Jean-Claude Juncker, la finalul Consiliului European de primavara, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

BCE a suplimentat fondurile de urgenta pentru Grecia, urcand plafonul la 70 miliarde euro

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat pentru a treia oara de la inceputul lunii martie fondurile disponibile bancilor elene prin programul de finantare de urgenta ELA emergency liquidity assistance), urcand plafonul cu 400 milioane de euro, la aproape 70 miliarde de euro, potrivit Bloomberg.

Fondurile Europene, intre Fat-Frumos si Fata Morgana

Desi saptamana aceasta Ministerul Fondurilor Europene a publicat calendarul lansarilor de proiecte din perioada urmatoare, desi Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, vine des in Romania si incurajeaza politicile d-lui Teodorovici, situatia fondurilor europene e dificila.

Romanii au cotizat 4,5 miliarde euro la pensiile private

Activele totale aflate in administrare la nivelul intregului sistem de pensii private au crescut cu 36,7% in 2014, la 20,2 miliarde de lei 4,5 miliarde de euro) si reprezentau 3,05% din Produsul Intern Brut, de la 2,34% in urma cu un an, a anuntat Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )