Libnet.ro
UNICEF

01:05

Juncker, suparat pe Cameron: Unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne

Adevărul Adevărul,
Juncker, suparat pe Cameron: Unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker l-a criticat luni, intr-o interventie in Parlamentul landului german Saarland, pe fostul premier britanic David Cameron, calificandu-l drept unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne. continuă pe Adevărul

Conflict intre Primaria Cluj-Napoca si unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din tara. Este o incalcare flagranta a dreptului de proprietate

Producatorul de medicamente Terapia a facut o plangere prealabila catre Primaria Cluj-Napoca in care acuza institutia de incalcare a dreptului de proprietate. Compania cere eliminarea unei prevederi din Regulamentului Local de Urbanism prin care este obligata sa cedeze gratuit 6. 000 de metri patrati catre municipalitate pentru largirea a doua artere din localitate.

Caru' cu vedete: Marius Florea Vizante, replica dura pentru Vladimir Gaitan: Un actor PSD-ist e ori un lingau, ori e orb, ori doar prost; Boala de care sufera Bianca Dragusanu: Am descoperit in urma unor analize; A fost unul dintre cei mai talentati si i

Andreea Esca, data in judecata de o doctorita. Are infatisare la tribunal pe 10 aprilie. Andreea Esca are infatisare la tribunal pe data de 10 aprilie, dupa ce. Zina Dumitrescu, incinerata, desi voia sa fie ingropata langa mama ei. Mister in jurul inmormantarii Zinei Dumitrescu, celebra creatoare de moda care a.

Juncker, exasperat de Brexit: David Cameron este unul dintre marii distrugatori ai epocii moderne

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a catalogat pe David Cameron drept unul dintre cei mai mari distrugatori ai epocii moderne, adaugand ca fostul premier britanic a interzis Comisiei Europene sa joace un rol in campania pentru referendumul din 2016 in care s-a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie politico. eu.

Tigrii de la CSM au reusit repatrierea lui Ovidiu Tonita, unul dintre cei mai importanti rugbysti ai Romaniei

Echipa de rugby de la CSM Bucuresti a cucerit Cupa Romaniei in week-endul trecut, iar zilele acestea a mai obtinut o victorie.

Unul dintre cei mai indragiti jandarmi damboviteni a murit

Inspectoratul Judetean de Jandarmi Dambovita isi exprimam profundul regret la trecerea in eternitate a plutonierului adjutant Preda Marius.

Halep si-a dezamagit si cei mai mari sustinatori: Florin Segarceanu a explicat de ce Simona a fost batuta de Pliskova

Capitanul-nejucator al echipei de Fed Cup a fost surprins, in mod neplacut, de prestatia fostului lider mondial in semifinalele Miami Open.

Sondaj: Romanii, printre cei mai ingrijorati de economie, coruptie, emigrare si mediu din UE

Peste 50% dintre romani considera coruptia ca fiind una dintre cele mai mari problemeale tarii, alaturi de economie, emigrare si mediu, relateaza The Guardian, care citeaza un sondaj efectuat de Consiliul.

Tudorel Toader, mesaj din biroul de la Bruxelles

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a postat luni pe Facebook o fotografie cu el din biroul de la Bruxelles. Mai exact, de la biroul prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, unul dintre cei mai mari critici ai modificarilor aduse legilor justitiei.

Cat aur mai pastreaza Fed pentru tarile lumii si ce tari si l-au repatriat

Unul dintre cei mai importanti gardieni ai aurului natiunilor, Federeal Reserve Bank of New York Fed), pastreaza inca mari cantitati de aur, rezerve ale zecilor de state care i l-au incredintat inca din a doua jumatate a secolului trecut, numarul statelor diminuandu-se insa, ca urmare a deciziilor de repatriere.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )