Libnet.ro
UNICEF

19:30

Jupiter si Saturn, vizibile ca un astru dublu in 21 decembrie Un fenomen similar va mai avea loc abia in 2080

Hotnews Hotnews,
 Jupiter si Saturn, vizibile ca un astru dublu in 21 decembrie Un fenomen similar va mai avea loc abia in 2080

Planetele Jupiter si Saturn se vor apropia aparent una de alta, in 21 decembrie, fiind vizibile ca un astru dublu pe cerul de seara. Urmatoarea data cand cele doua planete se vor afla atat de aproape una de alta va fi in 15 martie 2080. continuă pe Hotnews

Schimbari pe piata muncii. Ce trebuie sa faca angajatorii din 21 decembrie 2020

Incepand de luni, 21 decembrie 2020, o noua versiune a aplicatiei Revisal 6. 8) va fi lansata, iar angajatorii vor trebui sa o foloseasca pentru a transmite date despre contractele de munca modificate,.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru convocarea Parlamentului in ziua de luni, 21 decembrie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul privind convocarea Parlamentului Romaniei in ziua de luni, 21 decembrie 2020, ora 12, la Palatul Parlamentului, informeaza Administratia.

Vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea fi aprobat de Agentia Europeana a Medicamentului pe 21 decembrie. Cand vor fi vaccinati primii europeni

Agentia Europeana a Medicamentului EMA) ar putea aproba pe 21 decembrie vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de companiile Pfizer si BioNTech. in contextul apelurilor de a grabi procesul de autorizare,.

PE 21 DECEMBRIE Decizia privind autorizarea vaccinului Pfizer-BioNTech in UE va fi luata

Confruntata cu apeluri de a grabi procesul de evaluare a vaccinurilor impotriva COVID-19, Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat astazi ca va lua pe 21 decembrie o decizie cu privire la autorizarea vaccinului Pfizer-BioNTech, cu opt zile mai devreme decat era planificat.

CIOLACU: Avem posibilitatea sa nu se constituie Parlamentul Romaniei pe data de 21 decembrie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca exista posibilitatea sa nu se constituie Parlamentul Romaniei pe data de 21 decembrie in cazul in care nu se vor prezenta doua treimi din parlamentari, precizand ca nu instiga, dar fiecare parlamentar poate sa aiba o problema in aceeasi zi, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )