Libnet.ro
UNICEF

06:45

Jurnal de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Antena3 Antena3,
Jurnal de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Daniel Apostol a prezentat la Jurnal de economie, informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci. Stirea buna este ca nu este totul pierdut. Acestia pot gasi intelegere chiar la. continuă pe Antena3

Cum ii pune Guvernul pe drumuri pe romanii care s-au imprumutat pentru Prima Casa: de ce trebuie sa renegocieze cu banca

Odata cu inlocuirea ROBOR cu indicele de referinta IRCC, pregatita de Guvern, romanii care si-au luat credit prin programul Prima Casa ar putea fi obligati sa faca un drum pana la banca. Toti romanii care si-au luat credit prin programul Prima Casa ar putea fi nevoiti sa faca un drum la banca. Ei ar putea [] .

Carmen Dan, mesaj pentru politistii care au indraznit sa le ia permisele sefilor. Ce se intampla cu ei

Cazul politistilor prinsi bauti la volan, care au ramas fara permise, a ajuns pana la urechile ministrului de Interne, Carmen Dan. Aceasta a avut un mesaj pentru politistii care au organizat actiunea. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a comentat cazul celor doi sefi din Politie, care au ramas fara permise. Ei vor fi pietoni in [] .

Romanii care au speriat Austria. Au furat o mica avere, dupa ce a spart 14 bancomate

Judecatorii Curtii de Apel Oradea au dispus recent extradarea in Austria a unui cetatean roman cautat in toata Europa pentru constituire de grup criminal organizat si furturi din banci. Barbatul originar .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )