Libnet.ro
UNICEF

11:46

Un jurnal de expeditie vechi de un secol a fost descoperit in Antarctica

Hotnews Hotnews,
 Un jurnal de expeditie vechi de un secol a fost descoperit in Antarctica

Un jurnal fotografic despre expeditia lui Robert Scott, a fost gasit dupa un secol in care a stat prins in gheata continentului Antarctica, a declarat Fundatia Mostenirea Antarcticii din Noua Zeelanda. Jurnalul a apartinut omului de stiinta George Murray Levick si a fost descoperit in afara bazei din Terra Nova a lui Scott 1911) dupa topirea ghetii, vara trecuta, relateaza Yahoo. com. continuă pe Hotnews

FOTO A fost descoperit un nou fragment din zidul de palisade din Timisoara otomana

Muncitorii care lucreaza pe santierul din Piata Unirii au descoperit o noua portiune din zidul turcesc. Arheologii spera sa dea si de urmele unuia din cele patru turnuri ale cetatii.

Un caz suspect de Ebola a fost descoperit in Franta

Primul caz suspect de Ebola a fost detectat sambata la aeroportul parizian Roissy, informeaza AFP. Cazul, descoperit in cursul unor controale sanitare desfasurate pe teritoriul francez, a determinat.

Faze Tari: Un barbat s-a prefacut doi ani ca este in coma. Cum a fost descoperit; Descoperire impresionanta facuta in sufrageria unei pensionare; Credeau ca fac sex virtual cu o fetita de 10 ani! Dar care era realitatea?

Coreeni iti pot face salata din produse chimice! Un maestru al alimentelor face o demonstratie care te va ingrozi. Cel mai scump ceas din lume, licitat la Geneva. Bijuteria din aur, un ceas de buzunar, valoreaza nu mai putin de 16 milioane de dolari si a fost creat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )