Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un jurnalist a fost eliberat din Siria la 3 ani dupa ce a fost rapit. Asta e ultima mea sansa

Antena3 Antena3,
Un jurnalist a fost eliberat din Siria la 3 ani dupa ce a fost rapit. Asta e ultima mea sansa

Un jurnalist japonez, Jumpei Yasuda, a fost eliberat din Siria dupa trei ani in care a fost tinut in captivitate. Acesta a fost dat disparut in iunie 2015, dupa ce fost rapit de militantii unei. continuă pe Antena3

Victor Becali a fost eliberat din inchisoare

Victor Becali a fost eliberat din inchisoare. Stire in curs .

Victor Becali a fost eliberat din inchisoare: Era ultimul incarcerat din lotul oamenilor de fotbal condamnati in instanta

Tribunalul Ilfov a decis miercuri eliberarea conditionata a fostului impresar Victor Becali. Decizia este definitiva. Victor Becali executa o condamnare de cinci ani si opt luni de inchisoare in dosarul in care.

Un jurnalist japonez rapit de reteaua terorista Al-Qaida n urma cu trei ani a fost eliberat

Guvernul Japoniei a anuntat, marti seara, ca un jurnalist independent dat disparut in Siria in urma cu trei ani a fost eliberat si se afla in prezent in Turcia, informeaza site-ul agentiei Associated Press, citat de Mediafax.

Patru consilieri generali au fost exclusi din partid de PSD Sector 5. Decizia ar putea afecta majoritatea detinuta de Gabriela Firea n CGMB

Patru consilieri generali au fost exclusi din partid de organizatia PSD Sector 5 condusa de primarul Daniel Florea. Motivul pentru care cei patru au fost dati afara din partid ar fi acela ca au votat impotriva intereselor cetatenilor din sector in sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Decizia ar putea ridica probleme majoritatii detinute de Firea in CGMB.

Victor Becali va fi eliberat din nchisoare; decizie definitiva a instantei

Fostul impresar Victor Becali urmeaza sa fie eliberat conditionat dupa ce magistratii Tribunalului lfov au respins definitiv contestatia procurorilor la decizia initiala de eliberare conditionata, anunta Mediafax. Victor Becali este incarcerat in Penitenciarul Jilava, in dosarul Transferurilor.

Franta vrea sa repatrieze copiii jihadistilor francezi din Siria

Franta ia masuri pentru a aduce inapoi copiii militantilor islamisti francezi rapiti de fortele kurde siriene, dar le va lasa mamele in Siria pentru a fi judecate de autoritatile locale, conform oficialilor francezi, scrie Reuters.

Augustin Lazar a fost REVOCAT din functia de PROCUROR GENERAL. Tudorel Toader: Actele si faptele acestuia sunt de netolerat (VIDEO)

UPDATE:Tudorel Toader a anuntat declansarea procedurii de revocare a procurorul general Augustin Lazar dupa o declaratie de presa de exact o ora. Concluzia generalaeste a necesitatii de.

Mesaj de condoleante din partea FIFA dupa decesul lui Ilie Balaci

Giani Infantino, presedintele FIFA, a trimis un mesaj de condoleante dupa plecarea dintre noi a fostului mare fotbalist Ilie Balaci.

Mai multe rachete ale teroristilor au fost declansate din cauza fulgerelor. Ar fi putut incepe un nou razboi

Oficialii guvernului Israelului afirma ca o serie de fulgere au cauzat lansarea unor rachete din Fasia Gaza spre Israel, o casa fiind distrusa in urma acestui incident. Incidentul ar fi putut sa declanseze.

Transalpina a fost inchisa din cauza ninsorilor abundente cazute in weekend

Autoritatile au inchis Transalpina, intre Ranca si Obarsia Lotrului, din cauza ninsorilor abundente cazute in weekend. Cea mai inalta sosea din Romania face legatura intre orasele Novaci din judetul Gorj si Sebes din judetul Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )