Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un jurnalist rus a murit dupa ce a fost ranit in estul Ucrainei

B1 B1,
Un jurnalist rus a murit dupa ce a fost ranit in estul Ucrainei

Un jurnalist rus, Igor Korneliuk, care a fost ranit intr-un bombardament in apropiere de Lugansk, in estul Ucrainei, a murit ulterior, la spital, in timpul interventiei chirurgicale. Korneliuk, reporter pentru. continuă pe B1

Un jurnalist rus a murit dupa ce a fost ranit in estul Ucrainei

Un jurnalist rus, Igor Korneliuk, care a fost ranit intr-un bombardament in apropiere de Lugansk, in estul Ucrainei, a decedat in timpul interventiei chirurgicale la care a fost supus, a declarat un medic, conform.

Jurnalist rus, mort in Ucraina

Jurnalistul rus Igor Korneliuk, ranit intr-un bombardament in apropiere de Lugansk, din estul Ucrainei, a murit in timpul operatiei la care a fost supus, a declarat un medic pentru Russia Today .

Un cameraman a murit, iar un jurnalist a fost ranit, in timp ce relatau despre criza din Irak

Un cameraman al unui post de televiziune irakian a fost ucis, iar colegul sau corespondent a fost ranit, la nord de Bagdad, in timp ce relatau despre confruntarile armate intre armata irakiana si insurgenti sunniti, informeaza AFP, conform Mediafax.

Basescu acuza Rusia de deteriorarea situatiei din estul Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a luat act cu ingrijorare de amplificarea crizei din estul Ucrainei, dupa patrunderea unor trupe de infanterie si tancuri prin granita ei cu Rusia, liderul de la Cotroceni considerand ca Rusia este responsabila direct de inrautatirea situatiei, potrivit unui comunicat publicat in aceasta seara de Administratia Prezidentiala.

Situatia in estul Ucrainei s-a agravat, dar nu exista inca o criza umanitara. Vezi cine spune asta

Situatia in estul Ucrainei s-a agravat, dar nu pana la punctul de a declansa o criza umanitara, a declarat luni intr-o sedinta a Consiliului de Securitate coordonatoarea operatiunilor umanitare ONU Valerie.

Traian Basescu: Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este de parere ca Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei prin tolerarea trecerii peste frontiera de stat a combatantilor si a echipamentului.

NATO a publicat fotografii cu tancuri rusesti in estul Ucrainei

Alianta Nord-Atlantica a publicat ieri mai multe fotografii obtinute de un satelit comercial, despre care sustine ca infatiseaza tancuri rusesti in estul Ucrainei, conform unui comunicat al NATO.

SUA denunta livrarea de arme din Rusia separatistilor din estul Ucrainei

Rusia sprijina in secret insurgentii din estul Ucrainei, trimitandu-le arme, acuza Occidentul. SUA au afirmat, vineri, caRusia le-a furnizat acestora tancuri si lansatoare de rachete in ulrimele zile,.

Occidentul denunta livrarea de arme rusesti separatistilor din estul Ucrainei

Occidentul a acuzat Rusia ca sprijina in secret insurectia armata prorusa din estul Ucrainei trimitandu-i arme, in timp ce Kievul se pregateste de intreruperea livrarilor de gaze rusesti incepand de luni, relateaza AFP.

Ucraina: Un ziarist rus a murit in apropiere de Lugansk, separatistii acuza un atac al armatei ucrainene

Un ziarist rus grav ranit la abdomen in urma unui atac in estul Ucrainei a decedat marti, in urma ranilor, a declarat pentru AFP un doctor de la spitalul din Lugansk, unul dintre bastioanele insurectiei pro-ruse, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )