Libnet.ro
UNICEF

21:45

Jurnalistii de la The Guardian, sedusi de jocul Simonei Halep - Care este asemanarea cu Serena Williams

Hotnews Hotnews,
 Jurnalistii de la The Guardian, sedusi de jocul Simonei Halep - Care este asemanarea cu Serena Williams

Simona Halep a impresionat la meciul cu Amanda Anisimova, sportiva din SUA reusind sa castige un singur game. Jurnalistii de la The Guardian au fost sedusi de prestatia sportivei noastre si au gasit chiar si o asemanare cu prestatiile din trecut ale Serenei Williams. continuă pe Hotnews

Rivala de temut a Simonei Halep a fost eliminata! Sportiva noastra rasufla usurata

Simona Halep primeste un nou ajutor in drumul spre al treilea titlu de Grand Slam al carierei. Karolina Pliskova, favorita numarul doi a competitiei, a fost eliminata in turul 3. Jucatoarea din Cehia a fost invinsa de cosmarul Simonei din 2017, Jelena Ostapenko. A fost 6-4, 6-2 in favoarea letonei, in prima partida a zilei .

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

THE GUARDIAN: Vaccinul nu poate opri singur raspandirea noului coronavirus

Un vaccin impotriva Covid-19 nu va opri singur raspandirea virusului , iar restrictiile vor continua cel mai probabil ceva timp, declara o echipa de experti, citati de The Guardian.

DigiSport: Anisimova a venit ca la nunta, apoi tipa atingand ridicolul! Verdict dur dupa demonstratia de forta a Simonei Halep

Simona Halep a ajuns din nou in optimile de la Roland Garros dupa ce a defilat in confruntarea cu Amanda Anisimova, jucatoarea care o eliminase anul trecut in sferturi. Ziaristul Cristian Tudor Popescu a urmarit partida si.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )