Libnet.ro
UNICEF

19:30

Jurnalistul Larry King, internat dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Adevărul Adevărul,
Jurnalistul Larry King, internat dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Jurnalistul american Larry King, in varsta de 87 de ani, a fost diagnosticat cu Covid-19 si primeste tratament la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, mai multe surse apropiate familiei au confirmat pentru ABC News si CNN. continuă pe Adevărul

Cunoscutul jurnalist Larry King, in spital, dupa ce a fost infectat cu coronavirus

Celebrul moderator de televiziune Larry King, in varsta de 87 de ani, este internat in spital dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19, boala data de coronavirus.

Coronavirus: Cunoscutul jurnalist TV Larry King spitalizat (CNN)

Cunoscutul jurnalist american Larry King a contractat COVID-19 si este internat in spital de peste o saptamana la Los Angeles, a anuntat sambata CNN, canalul de televiziune american unde a lucrat timp de 25 de ani, noteaza AFP, preluata de Agerpres. Larry King, 87 de ani, a fost admis la Cedars Sinai Medical Center, potrivit unei surse apropiate familiei, a precizat CNN. Jurnalistul sufera de diabet de tip 2 si a cunoscut numeroase probleme medicale, in special mai multe crize cardiace, cancer pulmonar si anghina pectorala, o boala provocata de scaderea fluxului sanguin catre inima.

Celebrul jurnalist Larry King, depistat pozitiv pentru COVID-19. De peste o saptamana este internat in Los Angeles

Larry King, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti de peste ocean a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar de mai bine de o saptamana este internat intr-un spital din Los Angeles, informeaza AFP, potrivit.

Primarul din Aiud s-a autoizolat, dupa ce fiul sau a fost diagnosticat cu COVID-19

Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a intrat duminica in izolare,dupa cea aflat ca fiul ei a fost infectat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Edilul a transmis ca nu isi poate relua.

Vaccinare anti-Covid: Un medic a fost diagnosticat cu encefalita dupa s-a imunizat cu vaccinul Pfizer-BioNTech

Autoritatile mexicane au raportat un caz care a starnit numeroase controverse in randul populatiei. Mai precis, este vorba despre odoctoritacare a fost internata in spital la scurt timp dupa.

Primarul din Aiud, in izolare dupa ce fiul sau a fost diagnosticat cu COVID-19

Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, este in izolare. Fiul ei a fost confirmat cu COVID, a anuntat aceasta, pe reteaua de socializare.

Fotbalist de la Galatasaray, internat dupa ce i-a explodat o petarda in mana

Fotbalistul norvegian Omar Elabdellaoui, legitimat la Galatasaray, a ajuns la spital dupa ce i-a explodat o petarda in mana, in timp ce sarbatorea acasa Anul Nou.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )