Libnet.ro
UNICEF

17:00

Jurnalistul Nic Sarbu a incetat din viata

Antena3 Antena3,
Jurnalistul Nic Sarbu a incetat din viata

Jurnalistul revistei Catavencii Nic Sarbu a incetat din viata la varsta de 43 de ani dupa o lunga batalie cu o boala necrutatoare. Nic nu mai este. Ultimul lui an a. continuă pe Antena3

Jurnalistul Nic Sarbu, sotul Simonei Tache, a murit la 43 de ani: Ultimul lui an a insemnat o uriasa suferinta

Nic Sarbu, care a lucrat o vreme indelungata la Academia Catavencu, a murit la 43 de ani. Anuntul a fost facut de sotia sa, jurnalista si cunoscuta bloggerita Simona Tache, intr-un mesaj pe pagina ei de Facebook.

Tragedie in lumea sportului. O legenda a Jocurilor Olimpice a incetat din viata

Carla Marangoni, cea mai batrana medaliata olimpica din lume, a incetat joi din viata la Pavia, in nordul Italiei, la varsta de 102 ani, a anuntat Comitetul olimpic italian.

O legenda a fotbalului s-a stins din viata

Un celebru fotbalist s-a stins din viata. Este vorba de fostul capitan al nationalei Angliei Jimmy Armfield, cel care s-a stins dupa o lunga batalie cu cancerul, informeaza familia sa. Fundasul dreapta a.

DOLIU in lumea artistica! Din pacate, s-a stins din viata O MARE STEA! Vestea a picat ca un trasnet (FOTO)

Sculptorul si pictorul american Jack Whitten a murit la varsta de 78 de ani, anuntul fiind facut duminica de galeristul sau si Muzeul de Arta din Baltimore. Muzeul de Arta din Baltimore, in.

Episodul mai putin cunoscut din viata lui Maticiuc. A trebuit sa-si vanda -ul ca sa faca rost de bani, dar satisfactia sufleteasca a fost imensa

In 1997 parintii lui Codin Maticiuc au infiintat o fundatie care are grija de orfani. Apoi, in 2004, Codin Maticiuc a construit un orfelinat pentru copiii cu o situatie precara din cartier.

Moartea care a bulversat muzica usoara romaneasca. Cum s-a stins din viata de fapt Mihaela Runceanu, cantareata celebra adorata de milioane de romani

Mihaela Runceanu a fost una dintre cele mai iubite cantarete din istoria muzicii romanesti. Disparitia ei a socat pe toata lumea. La fel si modul in care a murit. Pe data de 28 octombrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )