Libnet.ro
UNICEF

08:15

Jurnalistul si scriitorul britanic David Frost a murit la 74 de ani.

România Liberă România Liberă,
Jurnalistul si scriitorul britanic David Frost a murit la 74 de ani.

Sir David Frost, jurnalist, realizator de televiziune si scriitor, celebru pentru interviurile sale cu personalitati ale lumii politice, a murit sambata, la varsta de 74 de ani, in urma unui posibil infarct. Sir David Frost se afla la bordul navei de croaziera Queen Elizabeth, cand se pare ca a suferit un infarct care i-a fost fatal, informeaza bbc. co. uk. Premierul britanic David Cameron si-a exprimat regretul la aflarea vestii despre decesul lui David Frost, pe care l-a numit prieten si . continuă pe România Liberă

VIDEO ARHIVA Jurnalistul si scriitorul britanic David Frost, celebru pentru interviurile cu personalitati politice, a murit la 74 de ani

Sir David Frost, jurnalist, realizator de televiziune si scriitor, celebru pentru interviurile sale cu personalitati ale lumii politice, a murit sambata, la varsta de 74 de ani, in urma unui posibil infarct, relateaza BBC, citat de Mediafax. David Frost este cunoscut si pentru faptul ca, in cadrul unei serii de interviuri luate fostului presedinte american Richard Nixon, a reusit sa o obtina o scuza din partea acestuia pentru scandalul Watergate.

Jurnalistul David Frost a murit, in urma unui atac de cord

Sir David Frost, jurnalist si om de televiziune, a murit duminica, in urma unui atac de cord. Frost avea 74 de ani, conform BBC. Sir David Paradine Frost, Cavaler al Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic.

David Frost, jurnalistul care l-a intervievat pe Richard Nixon despre afacerea Watergate, a murit

Jurnalistul englez David Frost, celebru pentru seria de interviuri cu fostul presedinte american Richard Nixon in care acesta a vorbit despre scandalul Watergate), a incetat din viata pe 1 septembrie, la 74 de ani, din cauza unui atac de cord, potrivit BBC.

Jurnalistul Sir David Frost a incetat din viata in urma unui infarct

Sir David Frost a murit la varsta de 74 de ani, in urma unui infarct, informeaza BBCNews. Jurnalistul sustinea un discurs la bordul navei Regina Elisabeta in momentul in care a suferit infarctul. Premierul.

La moartea lui Sir David Frost, un animal de televiziune

Omul care a facut cea mai mare audienta din istoria televiziunii cu un interviu politic, 45 de milioane de privitori, record care nu a fost batut pana astazi, a murit la varsta de 74 de ani. Despre Sir David Frost se spune ca a facut interviul perfect. Era 1977 si a stat, pe parcursul unei luni intregi, trei zile pe saptamana, in total 28 de ore si 45 de minute fata in fata cu Richard Nixon. Reusita a fost ecranizata de acum cativa ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )