Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurnalistul Tudor Musat - in locul lui Moise Guran la Romania in direct Europa FM

Hotnews Hotnews,
 Jurnalistul Tudor Musat - in locul lui Moise Guran la Romania in direct Europa FM

Emisiunea Romania in direct de la Europa FM, gazduita in ultimii ani de Moise Guran, va fi realizata, incepand de luni, de jurnalistul Tudor Musat, anunta postul de radio. El a inceput sa lucreze din 2019 la Europa FM, in cadrul emisiunii de interviuri Piata Victoriei, unde va continua sa lucreze. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu Biziday dupa ce Moise Guran intra in politica. Ce rol are jurnalistul

In 2015 Moise Guran declara despre jurnalistii care intra in politica, ca nu destesta nimic mai mult decat un jurnalist care isi abandoneaza meseria pentru a intra in politica. Acum, pare-se, a facut o schimbare de 180 de grade anuntandu-si intentia de intra in politica. Ce se intampla cu Biziday dupa ce Moise Guran intra .

Moise Guran politicianul, desfiintat de Moise Guran jurnalistul: Cat de mult detesta noul membru USR oamenii care lasa presa pentru politica si ce parere avea despre noul sau sef, desteptul de Barna

Alegerea lui Moise Guran de a lasa in urma jurnalismul si de a intra in USR a starnit deja primele controverse. Desi nu este primul jurnalist care imbraca haina politica, o practica deja obisnuita in.

Moise Guran intra in politica. Pentru ce partid renunta la presa cunoscutul jurnalist. imi asum un rol politic

Jurnalistul Moise Guran, in prezent realizatorul emisiunii Romania in Direct de la Europa FM, a anuntat ca renunta definitiv la jurnalism pentru a se implica in politica. Destinatia: USR.

Alianta USR Plus vrea sa-l coopteze pe jurnalistul Moise Guran

Liderul USR, Dan Barna, a confirmat, marti, ca se poarta negocieri cu jurnalistul Moise Guran pentru.

SONDAJ Moise Guran - din presa in politica, la USR(-PLUS). Cine castiga mai mult?

Jurnalistul Moise Guran de la Europa FM iese definitiv din presa pentru a-si asuma un rol politic si se alatura USR-PLUS. Pe de o parte, el a explicat ca nu exista cale de intoarcere la meseria de pana acum si ca a comentat de pe margine suficient. Pe de alta parte, el a spus, la Digi24, ca USR si PLUS i-au facut, in 2018, o oferta de a coordona campania, oferta pe care am refuzat-o, n-am considerat ca este un conflict de interese daca lucrez cu ei si din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, si cu USR si cu PLUS. Sondaj HotNews. ro: Moise Guran - din presa in politica, la USR-PLUS). Cine castiga mai mult?.

MOISE GURAN RENUNTA LA CARIERA DE JURNALIST: Vreau sa ma inscriu in USR

Jurnalistul Moise Guran a anuntat, miercuri, ca a decis sa renunte definitiv la cariera de jurnalist pentru a intra in politica si a afirmat ca vrea sa se inscrie in USR.

Moise Guran recunoaste ca a colaborat cu USR si PLUS din 2018, din vremea cand era jurnalist. N-am considerat ca este un conflict de interese

Jurnalistul Moise Guran a anuntat, miercuri seara, ca se va inscrie in USR. Acesta sustine ca USR si PLUS i-au facut inca din anul 2018 o oferta de a coordona campania, insa a refuzat-o. De altfel, Guran a precizat ca din toamna aceluiasi an a lucrat cu cele doua partide la programele de guvernare, neconsiderand ca ar putea sa existe vreun conflict de interese, chiar daca la momentul respectiv era jurnalist.

Moise Guran: Am decis sa renunt definitiv la cariera de jurnalist pentru a-mi asuma un rol politic El se alatura USR-PLUS

Jurnalistul Moise Guran a anuntat miercuri, la Europa FM, ca a decis sa renunte definitiv la cariera de jurnalist pentru a-si asuma un rol politic. Guran se va alatura Aliantei USR-PLUS, iar rolul sau exact va fi stabilit in perioada urmatoare, potrivit reprezentantilor aliantei.

Mediastandard.ro: Moise Guran a lucrat cu USR si PLUS cand inca era jurnalist. A existat un conflict de interese?

Moise Guran anunta zilele trecute ca renunta definitiv la presa si incepe o cariera politica. Desigur, speculatii pe aceasta tema se faceau de mai mult timp, inca de cand Libertatea a dezvaluit ca liderii USR si PLUS l-au invitat pe realizatorul radio sa se ocupe de campaniile electorale din 2020. Totusi, jurnalistul a dezvaluit public ca a mai avut un rol politic in trecut, cand inca era in mass-media.

Moise Guran, transferul anului in politica

Jurnalistul specializat pe teme economice si-a devoalat intentia de a face politica in viitorul Parlament si, probabil, in viitorul Guvern. Faptul ca anuntul lui Moise Guran s-a intamplat de ziua lui Mihai Eminescu arata ca alianta USR PLUS se grabeste sa inchege oferta electorala pentru alegerile legislative si ca ia in serios anuntul presedintelui Iohannis privind anticipatele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )