Libnet.ro
UNICEF

21:00

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Liviu Rogojinaru, despre programul guvernamental IMM Invest

Antena3 Antena3,
Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Liviu Rogojinaru, despre programul guvernamental IMM Invest

Liviu Rogojonaru, secretar de stat in Ministerul Economiei a vorbit la Jurnalul de economie despre masurile pentru salvarea IMM-urilor. Peste 40. 000 de intreprinderi mici si mijlocii se vor inscrie in programul guvernamental, IMM Invest Romania. continuă pe Antena3

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Gabriel Biris, despre cum ar trebui repornita economia dupa criza provocata de coronavirus

Gabriel Biris, membru al Asociatiei pentru Studii si Prognoze Economico-Sociale a vorbit cu Daniel Apostol la Jurnalul de economie, despre cum trebuie ajutata economia sa reporneasca dupa criza provocata de coronavirus. Gabriel Biris este de parere ca ar trebui sa repornim economia, folosindu-ne de toate resursele de care dispunem, inclusiv de exploatarea resurselor naturale.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Dragos Anastasiu, despre conceptul de munca flexibila

Oamenii de afaceri cer Guvernului sa adapteze legislatia in contextul actual, in asa fel fel incat economia sa poata sa fie restartata chiar si in aceste conditii de distantare sociala impuse de pandemia de Covid-19. Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana este invitatul lui Daniel Apostol la Jurnalul de economie.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii avantajoase in relatia cu bancile

Un efect nedorit al pandemiei Covid-19 este trimiterea multor angajati in somaj si scaderea brusca a veniturilor acestora. Tocmai din aceasta cauza, foarte multi oameni se regasesc in imposibilitatea de a mai plati ratele la banci. Cea mai avantojoasa solutie pe termen lung este sa apeleze la Centrul de Solutionarea Alternativa a Litigiilor din Domeniul Bancar CSALB).

Tiberiu Moisa, Banca Transilvania, despre programul IMM Invest Romania: Suntem increzatori

Banca Transilvania isi propune sa se implice semnificativ in facilitarea accesului la programul IMM Invest Romania si credem ca aceasta este o masura de sprijin binevenita pentru firmele romanesti, a explicat Tiberiu Moisa, Director General Adjunct MidCorporate IMM.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )