Libnet.ro
UNICEF

23:00

Justin Bieber, detronat in topul celor mai vizionati artisti pe YouTube: Cine ocupa acum primul loc

Adevărul Adevărul,
Justin Bieber, detronat in topul celor mai vizionati artisti pe YouTube: Cine ocupa acum primul loc

Cantaretul canadian Justin Bieber 22 de ani) nu mai este cel mai vizualizat artist de pe YouTube, locul sau fiind ocupat acum de un artist mexican, potrivit Billboard, citat de Digi24. ro. continuă pe Adevărul

Justin Bieber a fost detronat! Cine este artistul care are cele mai multe vizualizari pe YouTube (VIDEO)

Justin Bieber nu mai este in topul celor mai vizionati artisti pe Youtube. Cantaretul canadian a fost detronat de un artistul mexican Juan Gabriel, relateaza Billboard, potrivit.

Topul celor mai sanatoase alimente din lume

De fiecare data cand intri in supermarket, cea mai importanta este alegerea pe care o faci. Nu toate alimentele care sunt expuse pe rafturi sunt sanatoase si ne ajuta sa ne mentinem astfel. Trebuie doar sa le alegi pe cele potrivite pentru a avea o viata mai buna.

Topul celor mai impresionante statii de metrou din lume: cum arata statia in forma de submarin sau cea de sub raul Huangpu FOTO

In tarile civilizate exista statii de metrou care cu usurinta pot fi confundate cu adevarate muzee. Printre cele mai uimitoare sunt statiile de transport sub forma de glob pamantesc, cea inspirata de discursul lui Stalin sau statia de sub raului Huangpu care efecte audio-vizuale uimitoare.

10 beneficii ale celor mai dulci fructe. De ce e bine sa mancam pere cu tot cu coaja, ce substanta anticancerigena contin

Folosita in salate, sosuri sau in deserturi, para a fost mentionata inca din Antichitate, fiind considerata un fruct de lux. Conform unor studii stiintifice, para este fructul cu cele mai mici sanse sa provoace alergii. De aceea, se recomanda sa fie primul fruct oferit copiilor mici in procesul acestora de alimentatie.

Anuntul facut de Samsung! Toti posesorii celor mai noi telefoane trebuie sa faca asta imediat

Scandalul noilor telefoane Samsung continua. Dupa ce au fost raportate mai multe cazuri in care explozia Note 7 a provocat pagube serioase, Samsung ii roaga pe cei care au cumparat telefonul sa nu il mai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )