Libnet.ro
UNICEF

17:00

Justin Bieber a fost eliberat din arest, dupa incidentul in care a fost prins beat la volan

B1 B1,
Justin Bieber a fost eliberat din arest, dupa incidentul in care a fost prins beat la volan

Cantaretul canadian Justin Bieber a fost eliberat din arest, vineri, dupa ce, cu o zi inainte, a fost retinut de oamenii legii care l-au prins beat la volan, scrie Star105. Spre deosebire de ocaziile trecute cu. continuă pe B1

Asociatul lui Hordorkovski, Platon Lebedev, a fost eliberat din inchisoare dupa o condamnare de zece ani

Platon Lebedev, asociatul lui Mihail Hodorkovski, a fost eliberat dupa zece ani petrecuti in inchisoare, informeaza Mediafax. Curtea Suprema rusa, sesizata in ultima instanta, a redus, joi, pedepsele lui .

Hackerul aradean Victor Faur este eliberat din arest in Slovenia

Hackerul aradean Victor Faur, arestat in Slovenia la inceputul lunii octombrie, a fost eliberat. O instanta superioara a confirmat decizia judecatorilor ca romanul sa nu fie extradat in SUA, relateaza.

UPDATE Justin Bieber a fost arestat la Miami. Vedeta, la volanul unui Lamborghini, participa la o cursa ilegala de masini, vizibil sub influenta alcoolului sau a drogurilor

Cantaretul canadian Justin Bieber a fost arestat joi dimineata la Miami Florida, sud-est) pentru conduita periculoasa la volanul unui Lamborghini inchiriat, vizibil sub influenta alcoolului sau a drogurilor, scrie presa americana, preluata de AFP.

Interlopul ploiestean Austrianu a fost eliberat din arest

Judecatorii Curtii de Apel Ploiesti l-au eliberat luni pe Sandu Zamfir, cunoscut in Ploiesti ca interlopul Austrianu, si pe trei dintre fiii acestuia. Austrianu este in arest din decembrie 2011 pentru inselaciune, furt si santaj.

Lider interlop din Prahova, eliberat din arest.

Un lider al lumii interlope din Prahova, Sandu Zamfir, zis Austrainu, si fiii lui au fost eliberati din arest, in urma unei decizii a Curtii de Apel Ploiesti, relateaza Mediafax. Initial, magistratii de la Tribunalul Dambovita au dispus inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi localitatea pentru Sandu Zamfir, dar si pentru cei trei fii ai acestuia: Sandu Cosmin, Sandu Florin si Curca Lorenz. Procurorii DIICOT, care ii ancheteaza pe cei patru, precum si pe .

Asociatul lui Mihail Hodorkovski, Platon Lebedev, a fost eliberat din inchisoare

Autoritatile din Rusia au dispus joi eliberarea lui Platon Lebedev, un asociat al fostului oligarh rus Mihail Hodorkovski si un critic la adresa Kremlinului, relateaza AFP. Platon Lebedev a fost arestat in 2003, la .

Hackerul aradean Victor Faur a fost eliberat din custodia autoritatilor slovene

Hackerul aradean Victor Faur a fost eliberat de autoritatile din Slovenia, unde a fost arestat anul trecut. Mai exact, instanta superioara din Maribor a decis vineri sa confirme hotararea unui tribunal din Murska Sobota, in nord-estul Sloveniei, potrivit careia aradeanul a fost deja judecat si condamnat in Romania.

Justin Bieber a fost arestat: Cantaretul, prins beat la volan dupa ce a participat la curse ilegale de masini

Justin Bieber a fost arestat, joi, in Miami, dupa ce a fost prins de politie in timp ce participa la curse ilegale de masini. in plus, acesta a fost prins beat la volan. Cantaretul de 19 ani se afla intr-un.

Justin Bieber a fost arestat

Starul pop Justin Bieber a fost arestat sub suspiciunea de conducere sub influenta substantelor interzise, dupa cum a declarat detectivul Vivian Hernandez, citata de CNN.

Ce spectacol! Justin Bieber si-a salutat fanii cand a iesit din inchisoare!

Justin Bieber, 19 ani, a ajuns la inchisoare in dimineata zilei de joi dupa ce politistii din Miami Beach l-au arestat pe artist pentru ca a depasit viteza legala si conducea masina sub influenta alcoolului. Justin a stat doar cateva ore dupa gratii si a fost eliberat pe cautiune de 2500 de dolari. La iesire, Justin si-a salutat fanii si a tinut sa faca mare spectacol.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )