Libnet.ro
UNICEF

12:15

Justitia americana respinge cererea de retragere a filmului Inocenta musulmanilor de pe YouTube

Adevărul Adevărul,
Justitia americana respinge cererea de retragere a filmului Inocenta musulmanilor de pe YouTube

Justitia americana a respins, joi, solicitarea unei actrite care a participat la filmul Inocenta musulmanilor de retragere a acestuia de pe site-ul YouTube, anunta Curtea superioara din Los Angeles, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Justitia americana respinge cererea de retragere a filmului Inocenta musulmanilor de pe YouTube

Justitia americana a respins joi solicitarea unei actrite care a participat la filmul Inocenta musulmanilor de retragere a acestuia de pe site-ul YouTube, anunta Curtea superioara din Los Angeles, citata de.

Justitia americana respinge cererea de retragere a filmului Inocenta ...

Justitia americana a respins joi solicitarea unei actrite care a participat la filmul Inocenta musulmanilor de retragere a acestuia de pe site-ul YouTube, anunta Curtea superioara din Los Angeles, citata de Mediafax. Actrita Cindy Lee Garcia cerea retragerea fimului de pe YouTube, argumentand ca, desi joaca in film, a fost mintita in legatura cu intentiile reale ale acestuia. Filmul Inocenta musulmanilor se afla la originea protestelor violente care au provocat moartea a peste 30 de .

Germania va interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor din cauza violentelor din Orientul Mijlociu si Africa

Autoritatile germane au anuntat ca vor interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor, cel care a declansat o serie de violente in Orientul Mijlociu si Africa. Hotararea a fost luata dupa ce gruparea.

Germania va lua masuri legale pentru a interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor.

Germania incearca sa interzica difuzarea intr-un cinematograf a filmului Inocenta musulmanilor, aflat la originea violentelor din Orientul Mijlociu si Africa, potrivit Mediafax. Gruparea extremista antimusulmana Pro Deutschland intentioneaza sa proiecteze intr-un cinema filmul controversat realizat de o echipa de amatori in Statele Unite. Deocamdata, pe Internet a fost difuzat doar un trailer de 14 minute al filmului, care a fost suficient pentru declansarea unui val de proteste violente in .

YouTube extinde la Arabia Saudita restrictiile de vizionare a filmului Inocenta ...

Site-ul YouTube, detinut de Google, va extinde la Arabia Saudita restrictiile filmului denigrator la adresa islamului, pe fondul protestelor violente, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Accesul la filmul Inocenta Musulmanilor va fi limitat in tarile in care autoritatile il considera ilegal, India, Indonezia, Malaysia si Arabia Saudita, se arata intr-un comunicat al YouTube. Decizia YouTube a fost luata pe fondul amenintarilor Arabiei Saudite, care intentiona sa blocheze accesul la site-ul .

Regizorul si actorii din filmul Inocenta Musulmanilor, amenintati cu moartea. Actrita principala face dezvaluiri incendiare

Rudele regizorului filmului Inocenta Musulmanilor au fost duse de politie, cu fetele acoperite, in locul unde se ascunde acesta. intre timp, protagonista filmului care a declansat un val de violente in lumea.

Inocenta musulmanilor: Hezbollah indeamna musulmanii din Liban la noi proteste la adresa filmului islamofob

Liderul gruparii musulmane Hezbollah a facut un apel la noi proteste luni in Liban impotriva filmului islamofob Inocenta musulmanilor, scrie BBC. Lumea trebuiea sa stie ca musulmanii nu vor ramane tacutri in fata acestei insulte, a spus Sheikh Hassan Nasrallah.

Actrita din Inocenta musulmanilor il da in judecata pe presupusul regizor al filmului

Cindy Lee Garcia, o actrita din controversatul film Inocenta musulmanilor, a decis sa-l dea in judecata pe presupusul regizor al productiei care a trezit furia lumii musulmane si care a dat nastere la.

Actrita din controversatul film Inocenta musulmanilor depune plangere impotriva ...

O actrita din filmul islamofob Inocenta musulmanilor, care ii descrie pe musulmani drept imorali si violenti provocand proteste violente in lumea musulmana, a depus o plangere impotriva producatorului afirmand ca a fost inselata in legatura cu intentiile peliculei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Cindy Lee Garcia este singurul actor care si-a facut cunoscuta participarea la respectivul film, care a declansat o veritabila explozie de violenta la 11 septembrie 2012, provocand peste 30 de .

O actrita care a jucat in Inocenta Musulmanilor depune plangere impotriva producatorului filmului

O actrita americana care a aparut in filmul antiislam Innocence of Muslims, cauza violentelor din Orientul Mijlociu si nordul Africii, a depus o plangere impotriva presupusului producator. Cindy Lee G.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )