Libnet.ro
UNICEF

06:30

JUSTITIA EUROPEANA: Taxa radio-tv obligatorie din Germania este legala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JUSTITIA EUROPEANA: Taxa radio-tv obligatorie din Germania este legala

Structura taxei radio-tv din Germania este compatibila cu legislatia UE, a decis, astazi, Curtea de Justitie a Uniunii Europene, transmite DPA. continuă pe Ziarul Bursa

O tona de ciocolata a oprit circulatia pe o strada locala din Germania

Circulatia pe o strada din orasul Westonnen din Germania a fost oprita luni, dupa ce un rezervor de ciocolata de la fabrica DreiMeister s-a rasturnat pe sosea, relateaza BBC.

O strada din Germania a fost inundata de un rau de ciocolata. Pompierii au oprit circulatia

O strada din Germania s-a transformat intr-un rau de ciocolata. Un rezervor intreg al unei fabrici din orasul Werl s-a defectat, iar o tona de desert s-a revarsat in incinta fabricii si pe sosea. Pompierii.

Bilele folosite la tragerea la sorti a completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema au fost cumparate din Franta si ratacite pe un aeroport din Germania

Bilele folosite joi la noua tragere la sorti pentru desemnarea completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema sunt unele speciale, asa cum a cerut Consiliul Superior al Magistraturii, si au fost comandate din Franta, pentru ca in Romania nu se gasesc. in drum spre tara, insa, bilele s-au ratacit pe un aeroport din Germania si au ajuns in ultimul moment la instanta suprema, potrivit presedintelui inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea.

Odiseea bilelor de la inalta Curte. S-au ratacit pe un aeroport din Germania

Presedinta Inaltei Curti, Cristina Tarcea, a relatat, joi, dupa extragerea completurilor de 5, cum au ajuns din Franta la instanta suprema bilele folosite la tragerea la sorti. Judecatorii au apelat initial la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )