Libnet.ro
UNICEF

06:00

Justitia sarba a condamnat pentru prima oara statul sa plateasca daune unor civili din Kosovo

România Liberă România Liberă,
Justitia sarba a condamnat pentru prima oara statul sa plateasca daune unor civili din Kosovo

Justitia sarba a dispus pentru prima data ca statul sa plateasca daune familiilor unor civili kosovari victime ale crimelor de razboi comise in 1999. continuă pe România Liberă

Buna, mamico! Momentul emotionant cand un bebelus o vede pentru prima oara pe femeia care i-a dat viata, dupa ce isi pune o pereche de ochelari (VIDEO)

Leo, un bebelus de patru luni care s-a nacut cu o boala de ochi isi pune o pereche speciala de ochelari cu ajutorul carora isi vede mama pentru prima oara; iar reactia micutului este de nepretuit,.

Gabriel Cotabita vorbeste pentru prima oara despre nunta!

Gabriel Cotabita a acordat un interviu in exclusivitate ce a fost difuzat in emisiunea Rai da' buni de joi seara. Acesta a vorbit pentru prima oara despre nunta. Sursa: Antena.

BNR identifica pentru prima oara un risc sistemic sever asupra sistemului bancar, in contextul legii privind darea in plata

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a anuntat astazi cu ocazia publicarii Raportului asupra stabilitatii financiare, editia de primavara, faptul ca banca centrala a identificat pentru prima oara un risc sistemic sever asupra.

Cum arata Pepe prima oara cand a aparut la TV

Cum arata Pepe prima oara cand a aparut la TV.

BCR a epuizat plafonul pentru Prima Casa. Manea, BCR: Sunt inca 2.000 de clienti cu credite preaprobate. Am solicitat Finantelor aprobarea unui nou plafon

BCR a epuizat fondurile pentru programul Prima Casa iar pentru cei circa 2. 000 de clienti care au cererile de credit in diferite stadii de aprobare, banca a solicitat Ministerului de Finante noi fonduri, a declarat miercuri CEO-ul BCR, Sergiu Manea. Acesta a participat la un briefing de presa in cae a vorbit despre Prima Casa, darea in plata si viziunea pe care o are pentru prima banca din sistem.

BCR a epuizat plafonul pentru Prima Casa: Sunt inca 2.000 de clienti cu credite preaprobate. Am solicitat Finantelor noi fonduri

BCR a epuizat fondurile pentru programul Prima Casa, insa banca a solicitat Ministerului de Finante un nou plafon pentru cei 2000 de clienti care au cereri in diferite stadii de aprobare,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )