Libnet.ro
UNICEF

07:30

Juventus si Liverpool, echipele cu cei mai multi jucatori la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Juventus si Liverpool, echipele cu cei mai multi jucatori la EURO 2016

Juventus Torino si FC Liverpool sunt cluburile care daucei mai multi jucatori la turneul final al Campionatului European, cate 12 de fiecare echipa. Campioana Italiei ia fata trupei engleze prin numarul mai mare de selectionate in care se bucura de reprezentare. continuă pe Online Sport

Care sunt cei mai periculosi agenti patogeni ascunsi sub unghiile femeilor. Lista bolilor periculoase ce stau sa erupa

Femeile cochete care poarta unghii artificiale dau falsa aparenta de maini ingrijite, in spatele lacului de unghii fiind adevarate culturi de bacterii si microbi care afecteaza grav sanatatea. Medicii spun ca femeile sunt mai predispuse sa poarte microbi care pot afecta grav sanatatea, cu toate astea, barbatii sunt cei care detin cei mai multi germeni patogeni.

Un fost director al Institutului de Geologie si mai multi angajati, urmariti penal pentru abuz in serviciu

Un fost director al Institutului de Geologie al Romaniei IGR) si mai multi angajati din cadrul institutiei au fost pusi sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, informeaza Parchetul pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

Unul dintre cei mai sangerosi membri ai gruparii teroriste ISIS a fost prins si torturat (VIDEO)

Unul dintre cei mai sangerosi membri ai gruparii teroriste Statul Islamic, cunoscut sub numele de Buldozerul, ar fi fost capturat de armata siriana. Buldozerul este considerat unul dint.

incepe razboiul in Anglia: Cei mai tari doi antrenori din lume se vor bate in noul sezon din Premier League

Doi dintre cei mai tari antrenori din lume se vor confrunta in noul sezon din Premier League. Si nu oricum, ci chiar in acelasi oras. Este vorba despre Mourinho si Guardiola, antrenori la Manchester.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Johnny Depp rupe tacerea privind acuzatiile de violentadomestica: dezvaluiri desprerelatia starului cu sotia

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Johnny Depp 52 de ani), comediantul american Doug Stanhope 49 de ani), a decis sa rupa tacerea in ceea ce priveste acuzatiile de violenta domestica aduse actorului de catre sotia sa, actrita Amber Heard 30 de ani), dezvaluind ca aceasta minte si ca a incercat sa-l santajeze pe superstar.

Mai multi turisti pe litoral si in delta

Touroperatorii romani confirma ca pana la sfarsitul lunii mai au rezultate fara precedent in vanzari de vacante pe litoral si in Delta Dunarii.

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriti bani mai multi, dar iti va fi greu sa-i obtii

Banii sunt preocuparea ta principala si vrei o majorare de salariu, iar daca ai firma ta doresti sa-ti cresti comisioanele pentru a obtine mai mult profit. Luna noua din 4 iunie iti va oferi ocazia sa faci asta. Problema este ca aceasta luna noua nu este tocmai perfecta.

Perchezitii de amploare la Vama Stamora Moravita. Mai multi politisti de frontiera, acuzati de favorizarea infractorului

Vama Stamora Moravita este blocata, merti dimineata. Procurorii au descins la punctul de trecere a frontierei dupa ce au avut informatii ca politistii au lasat mai multe persoane ca ar fi lasat sa iasa din tara, desi nu aveau acest drept.

Explozie in Turcia, intr-o zona locuita de kurzi. Un mort si mai multi raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite intr-o explozie produsa luni in orasul Silopi, sud-estul Turciei, cu populatie majoritar kurda.

Cei mai mari finantatori din Romania

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )