Libnet.ro
UNICEF

21:30

Kanal D a anuntat prezentatorii show-ului imi place dansul: cine e partenera lui Victor Slav

Adevărul Adevărul,
Kanal D a anuntat prezentatorii show-ului imi place dansul: cine e partenera lui Victor Slav

Reprezentantii Kanal D au anuntat cine sunt prezentatorii noului show imi place dansul, ce va fi difuzat din toamna de postul turcesc. continuă pe Adevărul

Victor Slav va prezenta imi Place Dansul, la Kanal D. Cine este partenera care i se va alatura

Noua emisiune cu si despre dans si-a gasit prezentatorii! imi Place Dansul va fi moderat de catre Victor Slav. Cine ii va fi alaturi in noua cursa pentru marele premiu, dar si pentru experienta unica? Este vorba despre o persoana pe care publicul a indragit-o mult in cadrul unui show despre stil. Victor Slav va .

De la Asia Express direct la Kanal D. CRBL completeaza juriul emisiunii imi Place Dansul

CRBL retraieste emotiile jurizarii! Dupa ce a plecat de la juriul Next Star, unde a stat pret de 3 sezoane, si a terminat cu succes experienta de la emisiunea de aventura Asia Express, se alatura echipei imi Place Dansul. Cunoscutul artist este cel care completeaza aprigul juriu al celei mai noi emisiuni de dans din .

inca o vedeta de la PRO TV a semnat cu Kanal D. Cine este Emil Rengle si cati bani a luat de la Romanii au talent

Fanii lui Emil Rengle sunt in extaz! Acesta va fi in juriul celui mai nou show de dans. Cunoscutul coregraf a semnat cu Kanal D, dupa reusita pe care a avut-o la Romanii au Talent. Emil Rengle, jurat la imi place dansul Vocea generatiei sale, talentat, extravagant, un artist cu acte in regula, asa il .

CRBL se muta de la Antena 1 la Kanal D

CRBL Eduard Mihail Andreianu) vine sa intregeasca echipa celor patru profesionisti in ale dansului care vor juriza competitia Imi place dansul, in toamna, la Kanal D, alaturandu-se celor trei jurati deja anuntati: Beatrice Rancea, Cocuta si Emil Rengle.

Ce va face Emil Rengle la Kanal D

Voce puternica a generatiei sale, extrem de talentat, extravagant si performer carismatic in toate aparitiile sale, acestea sunt doar cateva dintre atributele lui Emil Rengle, dansatorul si coregraful care va face parte din Juriul show-ului Imi place dansul, ce va fi difuzat in aceasta toamna la Kanal D.

CRBL intregeste echipa juriului noului show de dans de la Kanal D: Vreau sa vad lupta, dar si fairplay

Artistul hip-hop CRBL Eduard Mihail Andreianu), in varsta de 41 de ani, va face parte din echipa juriului noii emisiuni imi place dansul, ce va fi difuzata de Kanal D din toamna.

Emil Rengle, in juriul noului show de la Kanal D

Dansatorul si coregraful Emil Rengle 28 de ani), castigatorul Romanii au talent in 2018, va face parte din juriul noului show care va fi difuzat din toamna de Kanal D, imi place dansul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )