Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kanal D a facut marele anunt. Vestea data tuturor fanilor

Playtech Playtech,
Kanal D a facut marele anunt. Vestea data tuturor fanilor

Kanal D vine cu un anunt imbucurator pentru fanii trustului! Ce veste le-a dat celor care vor urmari din toamna renumitul post de televiziune? Surprizele sunt la fiecare pas. Kanal D, anunt asteptat pentru fani Kanal D vine cu noutati! Cunoscutul trust aduce in prim-plan grila mult asteptata pentru aceasta toamna. Desigur ca serialele turcesti . continuă pe Playtech

Catalin Maruta a facut marele anunt. Ce se intampla, de fapt, cu Andra

Pe 23 august, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, Andra, a implinit frumoasa varsta de 34 de ani, ocazie cu care a organizat o mica petrecere la care au participat prieteni apropiati. Catalin Maruta a facut marele anunt Printre cei invitati la petrecere s-a numarat si Pepe, impreuna cu sotia sa, si Raluca .

Nelu Tataru a facut un anunt halucinant. Cum se vor inchide scolile in Romania

Cu toate ca Ministerul Educatiei a publicat pe 1 septembrie ghidurile metodologice pentru profesori si scoli, in acest moment exista mari incertitudini asupra noului an scolar 2020-2021. Nelu Tataru a facut un anunt halucinant Desi Ministerul Educatiei anunta ca sunt pregatiti sa dea unda verde noului an scolar, totusi sunt multe intrebari ramase fara raspuns.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )