Libnet.ro
UNICEF

10:01

Kanye West renunta la apartamentul sau de burlac din New York!

ADPM ADPM,
Kanye West renunta la apartamentul sau de burlac din New York!

Dupa ce in luna ianuarie Kim Kardashian si Kanye West au achizitionat o vila de lux in valoare de 11 milioane de dolari aflata in Bel Air, iata ca a venit momentul ca rapper-ul sa isi scoata la vanzare apartamentul de burlac din New York. Cu toate ca proprietatea nu a fost inca oficial listata, presa internationala a reusit deja sa intre in posesia catorva imagini din interiorul apartamentului. Continue reading . continuă pe ADPM

Kim Kardashian si Kanye West vor avea o fetita

Cel mai cunoscut cuplu al showbizului american, Kim Kardashian-Kanye West, vor avea o fetita. Anuntul a fost facut duminica, in noul episod al reality showului Keeping Up with the Kardashians.

Recep Tayyip Erdogan exclude posibilitatea de a renunta la proiectul urban din Istanbul.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a exclus, joi, in cadrul unei deplasari in Tunisia, posibilitatea de a renunta la proiectul urban din Istanbul care a declansat valul de contestare a Guvernului sau, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Proiectul respecta istoria, cultura si mediul . Ceea ce facem noi este sa protejam drepturile majoritatii si sa pastram frumusetea Istanbulului, a afirmat el, potrivit unei traduceri in araba a declaratiilor sale. Citeste si Zeci de bucuresteni si-au .

Imagini socante in timpul unei emisiuni live din New York: Un barbat si-a taiat venele in public (VIDEO)

Un barbat de aproximativ 50 de ani a incercat sa se sinucida joi dimineata, in New York, chiar in timpul transmisiunii matinalului Today, din Rockefeller Plaza. Barbatul a scos un cutit si a inceput s.

Explozie intr-un campus universitar din New York: Sapte persoane au fost ranite

O explozie aparent accidentala a avut loc, marti, in campusul Universitatii Nyack, la nord de New York, ranind sapte persoane, inclusiv doi studenti. Au fost ranite sapte persoane. Toate sunt ranite.

Explozie la o conducta de gaze naturale din New York: 7 raniti.

Sapte persoane, inclusiv doi studenti, au fost ranite marti de o explozie aparent accidentala, provocata de gaze naturale, in campusul Universitatii Nyack, la nord de New York, a anuntat politia, relateaza AFP, citata de Realitatea TV. Au fost ranite sapte persoane. Toate sunt ranite usor. Ranitii au fost transferati la spital, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei. Citeste si IMPUSCATURI in New Orleans. Cel putin 19 raniti Cauza exploziei este incerta. Pe de alta parte, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )