Libnet.ro
UNICEF

07:45

Karcher va investi peste 20 milioane euro intr-o fabrica de aspiratoare la Curtea de Arges

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Karcher va investi peste 20 milioane euro intr-o fabrica de aspiratoare la Curtea de Arges

Compania germana Karcher va construi o fabrica de echipamente de curatenie la Curtea de Arges, cu o suprafata de 22. 000 metri patrati, unde va produce in special aspiratoare de uz casnic si profesional, unitatea urmand sa fie deschisa la mijlocul anului viitor,dupa o investitie de peste 20 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Angajari: Karcher va investi peste 20 milioane euro intr-o fabrica de aspiratoare la Curtea de Arges

Compania germana Karcher va construi o fabrica de echipamente de curatenie la Curtea de Arges, cu o suprafata de 22. 000 metri patrati, unde va produce in special aspiratoare de uz casnic si profesional, unitatea urmand sa fie deschisa la mijlocul.

BNR: Deficit de 12 ori mai mic in primele patru luni, de 27 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 27 milioane euro in primele patru luni ale acestui an, comparativ cu 326 milioane euro in aceeasi perioada a anului 2014, arata datele Bancii Nationale a Romaniei BNR) publicate astazi.

Doar putin peste 20% dintre participantii la BAC sunt vorbitori avansati ai limbii romane

Doar putin peste 20% dintre candidatii la bacalaureat sunt vorbitori avansati ai limbii romane. Aproape 70% au primit certificatul de utilizator experimentat. 8,76% au primit certificatul de utilizator mediu,.

Lichiditate de peste 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 433,33 lei 2. 457,07 euro).

Contul curent al tranzactiilor Romaniei cu restul lumii si-a redus, pe primele 4 luni, deficitul la 27 de milioane de euro

In primele 4 luni din acest an, contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 27 milioane euro, fata de cele 326 milioane de euro, in aceeasi perioada a anului 2014, a transmis luni Banca Centrala. Balanta veniturilor secundare a inregistrat un excedent de 456 milioane euro, la fel ca si cea a serviciilor cu 74 milioane euro). Veniturile primare reprezinta veniturile realizate de firmele rezidente dar si cele din inchirierea resurselor naturale nerezidentilor, iar veniturile secundare cuprind transferurile curente intre rezidenti si nerezidenti.

Romania va propune prelungirea PNDR cu 6 luni, pentru a atrage inca 400 milioane euro

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va propune in sedinta Consiliului de Ministri care va avea loc, maine, la Luxembourg, prelungirea cu sase luni a Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007-2013, prin care Romania va mai putea atrage 400 de milioane de euro din fonduri europene, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )