Libnet.ro
UNICEF

01:05

Karolina Pliskova a fost invinsa de Garbine Muguruza la Cincinnati

B1 B1,
Karolina Pliskova a fost invinsa de Garbine Muguruza la Cincinnati

Karolina Pliskova din Cehia, locul 1 WTA, nu a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, locul 6 WTA, in semifinalele turneului de la Cincinnati. Meciul s-a terminat cu scorul 6-3, 6-2. Jucatoarea. continuă pe B1

WTA Cincinnati: Garbine Muguruza, in finala dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova

Karolina Pliskova din Cehia, locul 1 WTA, a fost invinsa de Garbine Muguruza, locul 6 WTA, scor 6-3, 6-2, in semifinalele turneului de la Cincinnati. Jucatoarea spaniola poate evolua in finala cu Simona Halep, daca romanca trece de Sloane Stephens.

WTA Cincinnati: Garbine Muguruza si Caroline Wozniacki s-au calificat in sferturi (Rezultate complete)

Garbine Muguruza, favorita numarul 4, si Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 6, au obtinut, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Jucatoarea din Spania a avut nevoie de trei seturi pentru a o invinge pe americanca Madison Keys, scor 6-4, 3-6, 7-63), in timp ce Wozniacki s-a impus fara emotii in fata australiencei Ashleigh Barty, scor 6-4, 6-2.

Moarte invaluita in mister. Trei minore au fost ucise intr-o casa din Statele Unite

Trei fetite sub 10 ani au fost ucise intr-o casa din Statele Unite. Trupurile lor au fost gasite vineri dimineata intr-o casa din Clinton, Maryland. Anchetatorii nu au stabilit inca felul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )