Libnet.ro
UNICEF

09:45

Kate Hudson a devenit mama pentru a treia oara. INCREDIBL dupa cine este botezat copilul

B1 B1,
Kate Hudson a devenit mama pentru a treia oara. INCREDIBL dupa cine este botezat copilul

Kate Hudson, in varsta de 39 de ani, a dat marti nastere unei fetite, a carei nume va fi Rani Rose Hudson Fujikawa. Rani Rose este primul ei copil cu actorul si compozitorul Danny Fujikawa. Astfel, noul. continuă pe B1

VIDEO CM Tenerife 2018 (baschet f.): Echipa Statelor Unite ale Americii, campioana mondiala pentru a treia oara consecutiv

Selectionata feminina de baschet a Statelor Unite a castigat, duminica, la Tenerife Spania), Cupa Mondiala pentru a treia oara la rand si se mentine neinvinsa de mai bine de 12 ani in competitiile internationale.

Kate Hudson a nascut. Afla ce nume ciudat a ales pentru fetita ei!

Kate Hudson a dat nastere celui de al treilea copil. A nascut o fetita superba si sanatoasa.

Actrita Kate Hudson a nascut o fetita

Kate Hudson, o cunoscuta actrita americana, a adus pe lume cel de-al treilea copil al sau. Actrita e intr-o relatie de un an si jumatate cu muzicianul Danny Fukikawa, fiind primul lor copil.

PREMIUL NOBEL PENTRU FIZICA 2018: Printre castigatori se afla si o femeie, pentru prima oara in ultimii 55 de ani (FOTO)

Au fost anuntati castigatorii Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 2018: americanul Arthur Ashkin, francezul Gerard Mourou si canadianca Donna Strickland au primit marti distinctia acordata de Academia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )