Libnet.ro
UNICEF

13:30

Kate Middleton, dezamagita de presa din Franta. O publicatie ameninta sa publice imagini cu ea topless

B1 B1,
Kate Middleton, dezamagita de presa din Franta. O publicatie ameninta sa publice imagini cu ea topless

Ducesa de Cambridge s-a intristat la auzul unor zvonuri ca o revista franceza detine si va publica fotografii cu ea facand plaja topless, sustin surse de pe langa casa regala. Surse din cadrul redactiei. continuă pe B1

Kate Middleton, dezamagita de presa din Franta. ...

Ducesa de Cambridge s-a intristat la auzul unor zvonuri ca o revista franceza detine si va publica fotografii cu ea facand plaja topless, sustin surse de pe langa casa regala. Surse din cadrul redactiei Clorser sustin ca fotografiile cu Kate Middleton topless au fost surprins cand ducesa si ducele se aflau in vacanta, in Franta, in urma cu o saptamana, transmite postul de televiziune BBC, citat de B1 TV. Surse de pe langa casa regala au anuntat ca nu se poate verifica daca aceste fotografii .

Casa Regala Britanica ia in considerare actionarea in judecata a revistei franceze Closer pentru publicarea fotografiilor cu Kate Middleton topless

Reprezentantii Casei Regale au transmis un comunicat de presa prin care isi exprima indignarea fata de decizia revistei franceze de a publica fotografiile cu Kate Middleton topless, scrie The Guardian.

Este sau nu Kate Middleton insarcinata?

Nu de putin timp, presa a inceput sa speculeze o posibila sarcina a Ducesei de Cambridge. In ultima perioada insa, aceste zvonuri par sa capete din ce in ce mai mult contur. Continue reading .

Leonard Orban: Repatrierile voluntare de romi din Franta nu au adus rezultate multumitoare.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, joi, la RFI, ca repatrierile voluntare de romi din Franta nu au adus rezultate multumitoare, iar in privinta unor posibile repatrieri fortate el subliniaza ca exista o legislatie foarte clara, care trebuie respectata, potrivit Mediafax. Citeste si: Ministrul francez de interne: NU stigmatizam romii. Depunem EFORTURI pentru integrarea lor in FrantaViviane Reding: Situatia juridica a romilor s-a ameliorat in Franta Ministrul francez .

Noua romani raniti in accidentul de autocar din Franta, adusi in Romania cu un avion militar

Noua romani raniti in accidentul de autocar produs in urma cu zece zile pe autostrada A8 din Franta vor fi adusi in tara cu un avion militar, informeaza site-ul ziarului Var Matin. Cei noua vor fi.

Un avion militar a fost trimis dupa victimele accidentului din Franta

Fortele Aeriene Romane au trimis astazi o aeronava catre Franta pentru a repatria noua dintre victimele accidentului rutier produs pe 2 septembrie, se transmite intr-un comunicat de presa.

PERICOL in DELTA DUNARII. Un rezervor cu deseuri toxice din vestul Ucrainei ameninta Delta.

Un rezervor cu deseuri toxice din regiunea Ivano-Frankivsk vestul Ucrainei) se afla intr-o stare precara, peretii acestuia avand nevoie de o consolidare urgenta, in caz contrar ar putea provoca un dezastru ecologic pe Nistru, au tras un semnal de alarma oficiali din cadrul Ministerului Ecologiei si Mediului al Republicii Moldova, transmite RIA Novosti, citata de Agerpres. Viitura toxica ar putea ajunge si in partea romana a Deltei Dunarii, au avertizat acestia. Astfel, circa 2 milioane de .

Noua romani raniti in accidentul din Franta, adusi in tara si transferati la trei ...

Noua cetateni romani, intre care trei copii, raniti in urma accidentului produs in Franta in urma cu zece zile, au fost adusi miercuri seara la Iasi cu un avion militar, victimele fiind preluate apoi de ambulante si transferate la trei spitale iesene, transmite corespondentul MEDIAFAX. Repatrierea celor noua victime s-a facut cu un avion militar, pus la dispozitie de Ministerul Apararii Nationale. Aeronava a plecat in cursul diminetii de miercuri din Bucuresti catre Franta, unde i-a preluat .

Ministrii francezi Manuel Valls si Bernard Cazeneuve au vizitat o scoala din Campia Turzii si au mers intr-un cartier de romi/ Valls: Problema romilor din Romania trimisi din Franta nu poate fi rezolvata in cateva luni

Ministrul francez de Interne Manuel Valls si ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, au vizitat, joi, o scoala din Campia Turzii unde este implementat un proiect european de integrare a romilor si au mers intr-un cartier locuit romi, intrand in mai multe case, transmite Mediafax. Valls a declarat ca problema romilor din Romania trimisi acasa din Franta este una complexa si care nu poate fi rezolvata in cateva luni, iar pentru rezolvarea acesteia nu discursurile conteaza si nici acuzatiile.

Noua romani raniti in accidentul din Franta, adusi in tara si transferati la spitale iesene

Cei noua cetateni romani raniti in urma accidentului produs in Franta in urma cu zece zile si adusi miercuri seara in tara, cu un avion militar, au fost transferate la trei spitale iesene,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )