Libnet.ro
UNICEF

12:15

Katy Perry nu are voie sa intre in China din cauza unei rochii pe care a purtat-o in urma cu doi ani FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Katy Perry nu are voie sa intre in China din cauza unei rochii pe care a purtat-o in urma cu doi ani FOTO VIDEO

Cantareata americana Katy Perry 33 de ani) a primit interdictie pe termen nedeterminat din partea Chinei din cauza unei tinute controversate pe care a purtat-o in timpul unui concert sustinut in urma cu doi ani in Taipei. continuă pe Adevărul

Katy Perry nu a primit viza de China! Iata de ce a fost refuzata!

Katy Perry trebuia sa cante in timpul marelui show de moda Victorias Secret din Shanghai. Nu o va mai face pentru ca, in mod surprinzator, a fost refuzata la interviul de viza pentru China.

Trafic oprit pe DN56A, din cauza unui accident

Circulatia rutiera este oprita, sambata, pe DN56A Drobeta -Turnu Severin - Calafat, in zona localitatii Rogova, judetul Mehedinti, la ora 11. 00, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate 2 autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

Un copil de un an si o luna a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor a ajuns la 36

Un copil de un an si o luna din judetul Ialomita, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei, numarul deceselor cauzate de aceasta boala ajungand astfel la 36, potrivit reprezentantilor Institutului National.

Scandal diplomatic din cauza frumusetii. Poza facuta de Miss Israel si Miss Irak a starnit controverse aprinse. FOTO in articol

Scandal diplomatic din cauza frumusetii! Un selfie facut de participantele titlului Miss Univers 2017 a incins spiritele la nivel inalt. Miss Israel si Miss Irak au facut impreuna o poza si au.

Polonia si-a pierdut DREPTUL DE VOT in Consiliul European din cauza acapararii justitiei. Urmeaza Romania

Romania poate pierde dreptul de vot in Consiliul European format din sefii de stat si de guverne ale tarilor membre UE) din cauza atacului asupra independentei Justitiei, scrie jurnalista Ondine.

Mai multi parlamentari PSD ar urma sa voteze motiunea de cenzura contra Guvernului Tudose. isi dau seama ca partidul are o problema de imagine din cauza lui Dragnea

Liberalii au semnale ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi votata si de o parte din parlamentarii PSD, a declarat deputatul PNL Adrian Oros. Liberalul a mai spus ca principalale doua.

The Lancet: Pacientii romani nu au acces la servicii medicale din cauza coruptiei

Coruptia larg raspandita nu mai reprezinta o noutate pentru sistemul de sanatate din Romania, care are cele mai mici cheltuieli per capita si raportat la PIB) din Uniunea Europeana, informeaza HotNews.

The Lancet: Pacientii romani nu au acces la servicii medicale din cauza coruptiei

Coruptia larg raspandita nu mai reprezinta o noutate pentru sistemul de sanatate din Romania, care are cele mai mici cheltuieli per capita si raportat la PIB) din Uniunea Europeana. Incepand din anul 2015, 41 de oficiali de rang inalt din sistemul de sanatate si administratori de spitale din Romania au fost trimisi in judecata sau condamnati pentru fapte de coruptie, arata o analiza semnata de membri ai Observatorului Roman de Sanatate aparuta in The Lancet, cea mai prestigioasa publicatie medicala europeana.

Probleme grave in organizarea examenului de rezidentiat: Cum au ajuns unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina sa pice examenul, din cauza baremului de corectare gresit

Lucrarile candidatilor la examenul de rezidentiat desfasurat duminica la Bucuresti au fost corectate dupa grile de corectare gresite. Asa s-a ajuns ca unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina sa afle, dupa multe luni de pregatire pentru acest examen - cel mai important din viata lor de pana acum - ca au picat admiterea la rezidentiat. Studentii au povestit pe retelele de socializare ca au reusit sa obtina recorectarea lucrarilor abia dupa ce s-au solidarizat si au insistat, in centrul de examen, ca grila de corectare este gresita. Ministerul Sanatatii a admis, duminica seara, ca au existat probleme tehnice in timpul procedurii de scanare a grilelor de concurs, astfel ca s-a decis recorectarea tuturor lucrarilor la Bucuresti. In cateva comentarii pe pagina de Facebook a Ministerului Sanatatii, candidatii la rezidentiat acuza, insa, probleme si in alte centre de examen din tara.

Pacientii romani nu au acces la servicii medicale din cauza coruptiei, sustine cea mai prestigioasa publicatie medicala europeana

Sistemul medical din Romania este in pragul colapsului. Statul roman aloca pentru Sanatate cea mai mica suma din Uniunea Europeana, atat raportat la PIB, cat si pe cap de locuitor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )