Libnet.ro
UNICEF

14:46

Katy Perry va canta la gala Super Bowl din februarie 2015

Adevărul Adevărul,
Katy Perry va canta la gala Super Bowl din februarie 2015

Cantareata pop Katy Perry va fi vedeta concertului de la editia din februarie 2015 a galei Super Bowl, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii, a anuntat, duminica, Liga Nationala de Fotbal NFL). continuă pe Adevărul

Katy Perry va canta la gala Super Bowl din luna februarie

Cantareata Katy Perry va concerta la editia din februarie 2015 a galei Super Bowl, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii, a anuntat, duminica, Liga Nationala de.

Cine va canta la gala Super Bowl din februarie 2015

Cantareata pop Katy Perry va fi vedeta concertului de la editia din februarie 2015 a galei Super Bowl, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii, informeazp Mediafax.

One Direction si Katy Perry, principalii invingatori ai galei American Music Awards

Trupa One Direction si cantareata Katy Perry au fost marii invingatori ai galei American Music Awards. Atat britanicii cat si solista americana au luat cate trei premii la ceremonia care a avut loc la Los.

One Direction si Katy Perry, principalii castigatori American Music Awards

Trupa pop One Direction si cantareata Katy Perry au fost principalii castigatori ai galei American Music Awards 2014, primind cate trei trofee in cadrul evenimentului care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, informeaza Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.231 seconds )