Libnet.ro
UNICEF

12:45

Kaufland face asta pentru toti clientii. Ce se intampla deja in toate magazinele

Playtech Playtech,
Kaufland face asta pentru toti clientii. Ce se intampla deja in toate magazinele

Desi am trecut sarbatorile de iarna, marii retaileri inca mai au surprize pentru clienti lor. Astfel ca astazi Kaufland a anuntat noi promotii si a publicat si noul catalog de produse. Noul catalog, valabil pentru perioada 6 12 ianuarie 2021, se poate gasi in toate magazinele Kaufland. Noul catalog plin cu promotii incepand de . continuă pe Playtech

Surprize senzationale de la Lidl chiar in primele zile din an. Toti clientii din tara sunt vizati

Lidl Romania a facut in cursul acestei saptamani un anunt surpriza pentru toti clientii. Asadar, retailerul continua cu ofertele special si in noul an. Mai exact, cei de la Lidl.

Kaufland face anuntul momentului. Se da gratis clientilor si trebuie sa afli urgent

Kaufland continua ofertele pentru clienti si in noul an. Clientii Kaufland primesc gratuit si in 2021 un beneficiu de care se pot bucura oricand vor. Mai exact, cei de la Kaufland au decis.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Lidl face asta chiar de azi: toti clientii din Romania trebuie sa afle. Se intampla in magazine

Lidl a inceput 2021 in forta. Daca ai drum in aceste zile, ar trebui sa stii ce te asteapta in magazine si ce te-ar putea interesa. Pentru inceputul anului, Lidl a venit cu cateva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )