Libnet.ro
UNICEF

13:31

Kaufland lanseaza linie telefonica pentru persoanele varstnice care vor sa comande la domiciliu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kaufland lanseaza linie telefonica pentru persoanele varstnice care vor sa comande la domiciliu

Kaufland Romania introduce o linie telefonica speciala prin care persoanele cu varsta de peste 65 de ani si cele cu dizabilitati pot plasa comenzi telefonice, informeaza marti compania. continuă pe Ziarul Bursa

Linie telefonica pentru sprijinirea veteranilor si vaduvelor de razboi, infiintata de MApN

Ministerul Apararii Nationale a infintat o linie telefonica Telverde pentru sprijinirea veteranilor .

Amenzi cuprinse intre 2.000 si 20.000 de lei, pentru persoanele fizice care nu respecta ordonantele militare. Chiar si bunurile folosite de ei vor putea fi confiscate (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne a initiat un proiect de OUG, prin care doreste sa inaspreasca regimul de sanctiuni pentru persoanele care nu respecta ordonantele militare. Actul normativ va aduce modificari la OU.

Kaufland si Glovo lanseaza o linie telefonica cu livrare gratuita cu plata la domiciliu pentru varstnici

Pentru a veni in sprijinul persoanelor in varsta sau cu dizabilitati, care nu pot iesi din casa in perioada aceasta, Kaufland lanseaza alaturi de Glovo si de Fundatia Regala Margareta a Romaniei o linie telefonica speciala de preluare a comenzilor. Kaufland Romania va asigura livrarea gratuita, cu plata la domiciliu, a produselor.

Noile reguli pentru persoanele de peste 65 de ani. Ce au si ce nu mai au voie conform ordonantei militare nr. 4

In aceasta seara, in cadrul unei conferinte de presa, Marcel Vela si Raed Arafat au anuntat masurile modificate sau adaugate astazi in cadrul ordonantei militare nr. Primele schimbari anuntate au fost cele care ii privesc pe cetatenii in varsta de peste 65 de ani. Masurile din ordonanta precedenta prevedeau ca acestia pot circula in .

Guvernul austriac aduce cu doua avioane ingrijitori din Romania pentru persoane varstnice

Romanii care fac naveta, zilnic ori saptamanal, pentru a munci in Austria si care reprezinta jumatate dintre muncitorii tarii care asigura ingrijire non-stop nu au mai putut intra in Austria din cauza ca Ungaria si-a inchis granitele, fara exceptii,.

Ordonanta militara 4 creste amenzile pentru cei care incalca restrictiile Amenda minima pentru persoanele fizice - 2.000 de lei Pentru persoanele juridice - 10.000 de lei

Amenzile minime pentru incalcarea ordonantelor militare vor creste pentru persoanele fizice de la 100 de lei la 2. 000 de lei, in timp ce amenzile minime pentru persoanele juridice cresc la 10. 000 de lei, porivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta a Guvernului initiat de Ministerul Afacerilor Interne.

PSD, proiect de lege: Pensii pentru familiile medicilor care mor de coronavirus

Liviu Pop a anuntat un proiect sustinut de catre parlamentarii social-democrati, prin care familiile medicilor care mor de coronavirus, ca urmare a infectarii in eforturile din aceasta perioada, vor primi pensie de urmas.

AGENTIILE DE PRESA: Statele Unite au omologat un test pentru Covid-19 care da rezultate in cateva minute

In Statele Unite a fost aprobat un test care poate depista infectia cu coronavirus in cateva minute, informeaza dpa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )