Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kaufland da o noua lovitura in Romania. Mutarea pe care nu o astepta nimeni

Playtech Playtech,
Kaufland da o noua lovitura in Romania. Mutarea pe care nu o astepta nimeni

Dupa ce Kaufland a cumparat un lot de 1,7 hectare de pe Strada Fabrica de Glucoza, care prelungeste autostrada A3 pana in zona de afaceri Pipera, dand un nou tun pe piata imobiliara, suma fiind de aproximativ 17,7 milioane lei, conform celor de la profit. ro, gigantul a mai facut o noua tranzactie, de data asta . continuă pe Playtech

Posta Romana a primit o noua lovitura. Clientii romani au fost afectati

Posta Romana, principalul operator de servicii postale la nivel national, controlat in proportie de 93,52% de statul roman, a fost amendata deoarece condifentialitatea unor clienti ar fi fost compromisa. Cati romani au fost afectati aflati in paragrafele urmatoare. Posta Romana a fost amendata! Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a .

Cum poti sa-ti schimbi numele in Romania. Legea care va intra in vigoare

Romanii vor putea sa-si schimbe numele la cerere si din alte motive decat cele actuale. Autoritatile au elaborat un proiect de lege in acest sens, insa cei care vor dori sa-si schimbe numele vor fi nevoiti sa vina cu acte in plus. Iata cum poti sa-ti schimbi numele in Romania Potrivit unui proiect de lege .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )