Libnet.ro
UNICEF

17:00

KazMunaiGaz spune ca este pregatit sa investeasca 350 milioane dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KazMunaiGaz spune ca este pregatit sa investeasca 350 milioane dolari

KazMunaiGaz, actionarul majoritar al Rompetrol, este pregatit sa investeasca pe piata noastra 350 de milioane de dolari, potrivit lui Azamat Zangulov, vicepresedinele Grupului Rompetrol, care promite ca va infiinta un fond pentru a investi in proiecte din domeniul energetic: Am identificat si realizat pasii pregatitori pentru proiecte cu o valoare de aproximativ 350 milioane de dolari, reprezentand o treime din valoarea fondului. continuă pe Ziarul Bursa

Rompetrol a luat toate masurile pentru a investi 350 milioane dolari dupa aprobarea memorandumului

Rompetrol a luat toate masurile pregatitoare pentru a investi 350 milioane dolari in Romania, intr-o centrala pe platforma Petromidia si extinderea retelei de benzinarii, in baza acordului cu Guvernul prin care statul va primi 200 milioane.

Sinteza zilei: Gruparea Ontanu, tun imobiliar de 350 milioane euro

Dezvaluiri explozive, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3: gruparea Ontanu a dat un tun imobiliar de 350 milioane euro. Din acest motiv, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, este chemat.

Alexandru Visinescu, audiat la Parchetul instantei supreme. Este pregatit pentru trimitere in judecata

Alexandru Visinescu a dat, marti, o declaratie la Parchetul instantei supreme, in dosarul in care este acuzat de genocid. El a spus, la iesirea din sediul institutiei, ca nu regreta nimic din ceea ce a facut si ca este pregatit pentru o eventuala.

Cargill a platit 200 milioane dolari pentru 5% din UkrLandFarming

Gigantul american Cargill, din sectorul tranzactiilor agricole, a platit 200 de milioane de dolari pentru o participatie de 5% din cel mai mare holding agricol ucrainean, UkrLandFarming, anunta Financial Times FT).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )