Libnet.ro
UNICEF

13:00

Kelemen, despre intrebarile pentru referendum: Sunt simple. Recomandam oamenilor sa voteze da

Hotnews Hotnews,
 Kelemen, despre intrebarile pentru referendum: Sunt simple. Recomandam oamenilor sa voteze da

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, considera ca intrebarile pentru referendum sunt simple si pe intelesul tuturor, fiind agreate si de Uniune, astfel ca recomanda oamenilor sa participe la scrutin si sa voteze da la ambele intrebari. continuă pe Hotnews

GREBLA: intrebarile pentru referendum sunt neclare

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, considera ca intrebarile pentru referendumul din 26 mai sunt neclare, apreciind ca acest demers al presedintelui Iohannis se face cu incalcarea recomandarilor Comisiei de la Venetia si a deciziei CCR.

Toni Grebla, reactie la intrebarile pentru referendum: A avut numai ratiuni electorale

Toni Grebla, secretar general al Guvernului, fost judecator CCR, a facut o serie de comentarii la Antena 3 dupa ce intrebarile pentru referendum au fost facute publice Vreau sa fac trei comentarii. Prin.

Kelemen Hunor: intrebarile pentru referendum sunt clare, raspundem DA la ambele

Kelemen Hunor a declarat ca UDMR este de acord cu intrebarile formulate de presedintele Klaus Iohannis pentru referendumul din 26 mai si ca isi va indemna electoratul sa raspunda.

ALDE, ironii legate de intrebarile pentru referendum: Azi ne-a venit lumina de la Ierusalimul cotrocenist

ALDE comenteaza ironic intrebarile anuntate de presedintele Klaus Iohannis pentru referendumul din 26 mai: Azi ne-a venit lumina de la Ierusalimul cotrocenist. De asemenea, reprezentantii formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu sustin ca intrebarile produc mai degraba alte intrebari decat raspunsuri, iar actiunea in sine a sefului statului este de fapt neintelegerea de catre acesta a rolului sau.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care sunt intrebarile pentru referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru organizarea unui referendum national pe Justitie. Luand act de preocuparea intensa si constanta a societatii romanesti fata de necesitatea combaterii.

Codrin Stefanescu, reactie dupa anuntarea intrebarilor pentru referendum. Face bascalie

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis face bascalie de romani prin intrebarile supuse referendumului national si mai ales prin faptul ca nu a iesit.

Klaus Iohannis a anuntat intrebarile pentru referendumul pe Justitie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a stabilit intrebarile care le vor fi puse romanilor la referendumul pe Justitie care va fi organizat in data de 26 mai, scrie Ziare. com.

Mesaj public adresat de Iohannis, de la ora 19.00, dupa ce au fost anuntate intrebarile pentru referendumul pe tema justitiei

Dupa ce Administratia Prezidentiala a anuntat cele doua intrebari pentru referendumul pe tema justitiei convocat in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, presedintele Klaus Iohannis adreseaza un mesaj public, de la ora 19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )