Libnet.ro
UNICEF

20:30

Kelemen: Nu era nevoie de un partid ca AUR in Parlament Optiunea numarul 1 e un Guvern de centru-dreapta

Hotnews Hotnews,
 Kelemen: Nu era nevoie de un partid ca AUR in Parlament Optiunea numarul 1 e un Guvern de centru-dreapta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca optiunea sa este ca Uniunea sa faca parte dintr-un Guvern alaturi de PNL si USR-PLUS, adica sa aiba ministri in Cabinet, nu doar sa ofere sprijin parlamentar. Despre partidul radical AUR, Kelemen afirma, la RFI, ca nu era nevoie de asa ceva in Parlamentul Romaniei, in 2020. continuă pe Hotnews

KELEMEN: Nu era nevoie de un partid ca AUR in Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca optiunea sa este ca Uniunea sa faca parte dintr-un Guvern alaturi de PNL si USR-PLUS, adica sa aiba ministri in Cabinet, nu doar sa ofere sprijin parlamentar. Despre partidul radical AUR, Kelemen afirma, la RFI, ca nu era nevoie de asa ceva in Parlamentul Romaniei, in 2020, conform Hotnews.

Kelemen Hunor, despre AUR: Nu era nevoie de o astfel de forta in Parlament. Ce a raspuns George Simion

Co-presedintele AUR, George Simion, sustine ca UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei si anunta ca vrea modificarea Constitutiei in sensul interzicerii formatiunilor politice pe criterii etnice.

Kelemen Hunor, despre AUR: Nu era nevoie de asa forta in Parlament, dar gata, s-a rezolvat!

Nu avem inca imaginea clara a modului in care va arata noul parlament, dar avem primul razboi deschis, intre surpriza acestor alegeri, AUR, si UDMR. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a comentat, luni, intrarea partidului Alianta pentru Uninrea Romanilor in Parlament.

Ciolos, despre demisia lui Orban: Era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru guvern Daca presedintele ma va desemna premier, sunt gata sa-mi asum

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dacian Ciolos, spune despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier ca era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru formarea unei majoritati si desemnarea unui premier. El afirma ca este gata sa isi asume responsabilitatea guvernarii ca sef al executivului, insa la negocieri nu se poate merge cu conditii ultimative.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )