Libnet.ro
UNICEF

19:45

Kelemen Hunor: Acest guvern nu mai are resurse si trebuie schimbat. Care este oferta Opozitiei?

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor: Acest guvern nu mai are resurse si trebuie schimbat. Care este oferta Opozitiei?

Guvernul actual nu mai are resursele necesare, nici profesional, nici politice, pentru a-si continua activitatea, nefiind nici validat de Parlament, dupa iesirea ALDE de la guvernare, a afirmat joi presedintele. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor: Nu am avut dubii ca Guvernul Dancila trebuia sa plece. UDMR a votat motiunea de cenzura

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca nu a avut dubii ca va pica Guvernul Dancila. Guvernul a cazut. UDMR a votat motiunea de cenzura. Am facut cum am promis, pentru ca noi suntem mereu consecventi. Nu am.

Kelemen Hunor: Presedintele nu este un om destul de dinamic, dar nici nu este un om sinucigas. Credeti ca va nominaliza pe cineva de la PSD, sau de la Ponta, sau de la ALDE in plina campanie electorala?

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca presedintele Romaniei nu este destul de dinamic, dar nici sinucigas si ca nu va nominaliza pe cineva de la PSD, ALDE sau Pro Romania pentru functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura va fi votata, potrivit news. ro.

Kelemen Hunor dupa achitarea lui Marko Attila

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se declara convins de nevinovatia fostului deputat Marko Attila, a.

Adrian Nastase, informatie-soc despre Kelemen Hunor

Adrian Nastase infirma, intr-o postare pe blogul sau, ca ar negocia fuziunea PSD cu Pro Romania. Fostul premier afirma insa ca, potrivit unor surse, Kelemen Hunor ar avea-o consultant, printre alte nume cuno.

Romania mai are de asteptat in privinta comisarului european.Anuntul facut de Ursula von der Leyen

Romania mai are de asteptat in privinta comisarului european. Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, declara ca nominalizarile pentru Ungaria, Romania si Franta sunt inca.

Cum arata o zi din viata lui Horia Brenciu. Ma intalnesc cu Andi Moisescu! De cand s-a intors la PRO TV, nu mai are nici timp sa respire

Horia Brenciu a postat un mesaj extrem de asteptat de fanii sai. Cunoscutul cantaret a marturisit cum decurge o zi din viata sa. Acesta a mentinut mai apoi o discutie cu prietenii din online legata de programul fiecaruia pentru ziua de azi. Cum au reactionat cei care il urmaresc pe juratul de la Vocea Romaniei .

Rares Bogdan (PNL): Romania nu mai are institutii functionale, fie ca vorbim de procuratura sau Politie. Fiecare zi cu Viorica Dancila este o zi pierduta pentru tara (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca ultimii doi ani de guvernare PSD au condus la situatia in care Romania nu mai are o multime de institutii.

Klaus Iohannis: imi doresc sa treaca motiunea. Acest guvern esuat trebuie sa plece acasa

Klaus Iohannis a participat, miercuri, la intalnirea regionala a PNL Bucuresti-Ilfov. Sansele noastre sunt mari. Trebuie sa mai castigam localele si parlamentarele si atunci incepem sa punem Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )