Libnet.ro
UNICEF

17:30

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu . continuă pe Playtech

Alegeri anticipate in Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba loc

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate in Romania, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata in Parlament. Seful statului a anuntat ca alegerile trebuie organizate cat mai repede, intrucat exista posibilitatea ca Guvernul condus de Viorica Dancila sa ramana in functie in cazul in care ar pica doua propuneri pe care le-ar .

Kelemen Hunor, despre scenariul anticipatelor: Sa arunci tara intr-o criza economico-financiara, inseamna ca esti inconstient (VIDEO)

Kelemen Hunor a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca viitorul Guvern nu trebuie sa dea nicio Ordonanta de Urgenta in niciun domeniu si canu trebuie sa.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor: Nu credem in varianta alegerilor anticipate. Ar arunca tara intr-o criza politica si financiara

Presedintele UDMR a declarat, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca nu crede in varianta alegerilor anticipate fiindca acest lucru ar baga tara intr-o criza politica si.

Iohannis, despre anticipate: Acum nu se poate. Guvernul Dancila ar ramane in functie si tara va fi aruncata in haos (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca el personal este in favoarea anticipatelor, dar Constitutia nu favorizeaza organizarea acestui tip de alegeri. Iohannis a mai afirmat ca nu are nicio problema sa fie o.

Adrian Nastase, informatie-soc despre Kelemen Hunor

Adrian Nastase infirma, intr-o postare pe blogul sau, ca ar negocia fuziunea PSD cu Pro Romania. Fostul premier afirma insa ca, potrivit unor surse, Kelemen Hunor ar avea-o consultant, printre alte nume cuno.

Propunere-soc din partea lui Kelemen Hunor: Vrem un premier din partea UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca prima optiune a Uniunii Democrate Maghiare din Romania este formarea unui guvern in jurul unui premier al formatiunii, o a doua fiind un premier.

Kelemen Hunor: Nu am avut dubii ca Guvernul Dancila trebuia sa plece. UDMR a votat motiunea de cenzura

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca nu a avut dubii ca va pica Guvernul Dancila. Guvernul a cazut. UDMR a votat motiunea de cenzura. Am facut cum am promis, pentru ca noi suntem mereu consecventi. Nu am.

Klaus Iohannis: Rezolvat, azi a castigat Romania! Convoc partidele la consultari de maine Alegerile anticipate - cea mai buna solutie. Voi vedea daca exista consens

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine. El a spus ca cea mai buna solutie este intoarcerea cat mai rapida la votul cetatenilor, adica alegerile anticipate, dar acestea pot fi organizate doar daca exista consens. La consultari voi constata in ce masura exista acest consens. Calendarul consultarilor de la Cotroceni pentru formarea unui nou guvern.

Kelemen Hunor: Presedintele nu este un om destul de dinamic, dar nici nu este un om sinucigas. Credeti ca va nominaliza pe cineva de la PSD, sau de la Ponta, sau de la ALDE in plina campanie electorala?

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca presedintele Romaniei nu este destul de dinamic, dar nici sinucigas si ca nu va nominaliza pe cineva de la PSD, ALDE sau Pro Romania pentru functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura va fi votata, potrivit news. ro.

Kelemen Hunor dupa achitarea lui Marko Attila

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se declara convins de nevinovatia fostului deputat Marko Attila, a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )